Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
admine yebem ti dijete jos jednom u paksu
sad ce i dijasporci referendum s bosnom :) ovdje stvarno nesto ne stima bas najbolje
Mislo sam @ dijasporac (vnogo).
Ja zivim u Americi i tebi @ dijaspora poserem se usata glupa.
FUJJJ kakvi komentari, sto bih vi bosanci rekli stvarno smo mi balkanci veliki PAPC!!!
Smirite hormone raja kakvi dijasporci kakvi domaci svi smo mi nasi siromasni i manje siromasni zavidni ili nezavidini al nasi
muki i me, da vam mozda nije bolji ciklus \"s kafe na kafu\", ili mozda ciklus zvani \"kukanje\" ? papci zavidni.
@dijasporac, e bijedo jedna iz koje si ti vukoje@bine sljegao i docepao se zapada.
jeebga jarane, bolje i raditi i imati nego prositi i zaviditi cijelom svijetu. lijep je ipak onaj osjecaj kad dodjes dole a vidis u ocima dojucerasnjih komsija prijatelja pa cak i familije zavist pa cak i mrznju u ocima. zavide ti, mrze te al ti ga samo mogu poflautat onako sa strane.... lagano.
eto dijaspore da malo prekinu svoj uobicajeni zivotni ciklus : radno odijelo - pidzama - radno odijelo. Sretna vam Nova svima!!!!!!!!