Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Gras je uzasjedan veliki!! Sta cemo kad je jedan jedini, bez konkurencije pa se nemas kome ni zaliti. Njima je svejedno. Htjeli mi to ili ne primorani smo da koristimo usluge grasa. Dace Bog konkurenciju!!
Smrt GRAS-u! Kad sam ja prije koju godinu trebao na bjelasnicu, nazvali smo GRAS, a oni nam rekli da ima tad i tad bus. Kad smo dosli, vozaci kazu da mora biti minimalno 10 ljudi (sto nam niko nije rekao reko telefona). Skupilo se oko 6-7, i redlozili smo da mi kupimo te preostale karte, ali njima je valjda bilo mrsko voziti i nisu dali. Da nismo nekako nasli drugi prevoz, zbog GRAS-a mi je moglo ropasti zimovanje, a to su mi bila jedina tri dana koja sam imao slobodna - lopovi jedni. Pa nek im neko placa kartu ako je budala, treba ih totalno bojkotovati, presli su svaku mjeru.