Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su neke mentalno poremecene ptice,cim su BiH izabrale :)
Životinjama je lijepo u BIH. Imamo prelijepu prirodu ali sjebane ljude.
Izvršit' popis odmah. Nek' se izjasne kojoj nacionalnoj skupini pripadaju. :D
Kormorani svake godine dolaze u BIH i masovno jedu ribu iz rijeka i jezera,rijeku Bosnu su ocistili od ribe.Kormoran je ptica koja je zasticena od neke svijetske organizacije iz Washingtona......dali iko zna,dali ta organizacija placa ribolovnim udruzenjima odstetu,koju je Kormoran nanjeo,ili sve to prodje po starom dobrom obicaju???
Welcome to B&H! I kad budete prelijetale preko Parlamenta, poser'te se ono MOMAČKI!
vidi caplje i ucapi hovno...
Sad ce se i laste pocet vracat, kad cuju da je ugrijalo. A ako se nastavi ovako, sljedece godine turisticki aranzman za ptice "Letimo na Jug, Letimo u Bosnu"...
ovo je ono presudno, što će bih pokrenuti naprijed, kako na političkom, tako i na ekonomskom planu....
cekaj dok cuke lutalice ovo procitaju...
više gripe, više gripe i za ptice
Više ptica, više ptičje gripe