Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta se preuzima po tom pitanju? Jel samo te salsuaju i kaze bice bolje
Vodi se evidencija
nije sve tako crno-bijelo samo cu to reci ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzabe kad korumpirani policajci i inspektori podrzavaju takve nasilnike jer su i oni nasilnici...
nije sve tako crno-bijelo samo cu to reci ...
NIŠTA NIJE DŽABE, SAD TREBA UHVATITI PETLJU I ISKORJENJE FEMICIDA DO KRAJA!!!! Šteta što su životi izgubljeni na putu do ovdje… upravo zbog tih života trebamo dalje se boriti…
Ko udari ženu nije od nas Bošnjaka i od nas musliman, to nije naše. Brak je svetinja.
Super ,koji ministar stoji iznad svih ovih poziva i garantuje sigurnost ? Smije li iko javno obznanit da je on ta osoba ili da prebacujemo opet loptu na nize nivoe vlasti ?
Naravno da treba prijavljivati nasilje ali to treba da znači da vi izlazite iz te zajednice jer nema smisla da prijavljujete osobu sa kojom živite u nadi da će se ta osoba promijeniti ili zbog prijetnje prestati biti nasilan.
Osuda svakom nasilju prema zenama, a te iste zene nek preispitaju svoje ponasanje, kako i zbog cega "dovode" do tog nasilja. Za sve postoje razlozi, niko iz cista mira nece burno reagovati. Savjet muzevima, muskoj populaciji, nek dobro razmisle prvo o sebi, niko nije vrijedan necije sile, necijeg loseg rasudjivanja, nepostovanja. Ne moze na lijep nacin, razgovorom, razumjevanjem, lijepo je vrstis odakle je i dosla, miran razlaz i svako sacuvao svoj zivot.
Jasta nego prijavljujte sve. Ove mudonje po Bosni hoce neki evropski Afganistan. Ne smijete to nikako dpustiti.
I treba..Prijavljujte sve, i one što čvoku opale.Nema više, " udario jednom, neće više"..Hoće draga žene, hoće 100 %.Nećete ga vi promijeniti, nit ste ga dužne mijenjati. SAMO PRIJAVLJUJTE!!!Ako ne dobivate konkretne odgovore, pišite i o tome, i to prijavljujte..Otišlo je ovo predaleko.
Nema koristi prijvljivati sistemu korupcijskome,koji štiti nasilnike,sistem u službi je kriminalaca.
SOS treba za ljude koji traže bezuspješno posao godinama u BIH imal za to sta
Jesi li toliko nesposoban ili se nadas drzavnoj sisi? Posla koliko hoces barem u Hercegovini, znam barem 3-4 firme sto traze radnike, place solidne rad u 3 smjene. Može ko hoće
Žene su rušile carstva a da ne sruše dom i porodicu
Gdje da prijavim korupciju pri zapošljavanju bez konkursa maminih babinih i ljubavnica
Samo uložite novac i angažujte ljude koji ce raditi i pomagati i nema tu filozofije, neka svako radi svoj posao. I policajac ce biti odgovoran ako mu sef to potencira...i svi ostali...samo je bitno sta je nama bitno kao drustvu i sta cemo potencirati..
bjezite jadne kud znate pomoci vam nema ni od komsije opcine i drzave ne izdajte se niukoga samo u sebe bjeziteeeeeee
Nemojte da pretjerujete. Jeste da imamo problema, ali to je tako skoro u svim zemljama, ali da dizete toliku paniku i pravite degenerike od naroda ipak nije u redu.
Drage žene, ako vas vaša bolja polovina tuče i osjećate se slabo, samo se sjetite da imate pristup kuhinji... Drugi put kad budete kuhale grah istresite vašoj boljoj polovini laksativ u tanjur kako bi odušak našao na šolji, a ne na vama... Svaki put kad vas udari potrudite se da 10 dana ne može od solje da se odvoji i podsvjesno ćete majmuna naučiti da je tući ženu loše...