Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je samo jedan obican klaun. pravi cirkuz od sebe i svog naroda.
Nisam znao da je Saša Matić u Vučićevom obezbeđenju :-)))
e jarane ima smisao za humor nema sta
E ovako. Vidite, mi imamo jednog lokalnog tajkuna. Raširio se čovjek ko rak. I svi mu jebu mater kako stignu. Međutim, u osnovi ga se svi boje. I čovjeku je dovoljno da napravi jedan demagoški potez pa ga svi počnu hvalit. Nemojte mi govori da narod nije glup. Zašto je loš tajkun koji se raširio ko rak? Jer će propast 20 radnji oko njegove, eto zašto. Propade 50 usta. A on ima podršku u lokalnim vlastima, zauzeo je pola grada. Ali, šta uradi taj tajkun? Organizuje ''slučajni'' teferič za 10 000 ljudi, sve džaba jarane ocami, sve džaba. Narod se najede i napije i zaboravi da mu je jučer jebao mater. Odjednom je lik svetac, ''nek se širi, i treba, on neće ni da naplaćuje!''. E tako ima da gledate Vučića i njegov dolazak u Srebrenicu, njegov dolazak u Sarajevo. Nemojte ispast naivni. Svakog treba lijepo dočekat, al ne zaboravite da bi oni isto sutra uradili da mogu.
Bosnjo je uvijek bio poznat po svojoj naivnoscu. Ko su ti politicari da odlucuju zvati Vucica, napravite anketu i prodjite kroz domacinstva Srebrenice i pitajte majke koje sjede i danas same i jos uvijek cekaju i imaju nadu da ce im njihov sin pokucati navecer na vrata ili makar da ce naci njihove kosti. Pitajte majke pa cete dobiti pravi odgovor a svaki normalan covjek bi mu zabranio dolazak u Srebrenicu jer je pred oko 50.000 ljudi bez i malo srama rekao da Srebrenica nije bila mjesto klaonica i mjesto u kojem se desio genocid. Rat mu u kuci bio, svima vama koji podrzavate ovog fasistu koji je ismijavao i jos uvijek ismijava majke Srebrenice! Kazem da je fasista jer je on taj koji je mogao ali nije htio zaustaviti proces rehabilitacije Draze Mihajlovica i to pametnom dovoljno govori kakvu politiku ovaj covjek vodi!
Kakvi to privredni potencijali imaju u tom selu. Bolje bi bilo da razmatraju Trebinje, Predor ili Beljinu.
provokacije neke ha!?
Sreca pa cu otici iz ove drzave....i izbjeci ono sto ce se ponoviti....Samo Bog zna sta ce biti, a ja mislim da ce vas sve Bakir unistiti, pogotovo one koji su na njegovoj strani, a to bi mogla biti Bozija kazna
Svi oni nad kojima su hrvati napravili genocid treba da docekaju Vucica i povikuju zivjela Srbija, kad se Munira Subasic moze derat i vikat zivjela Hrvatska, onda ne znam zbog cega bi ovaj covjek smetao u Srebrenici.
Ne znas jel? Pa nek ne znas,glup si onda. . .
Ovo kako se ponasaju danas vodje Srebrenickih Bošnjaka me odmah podsjeti na isto ponasanje rahmetli Rame kada doziva svog sina Nermina da sidje pravo u smrt i preda se četnicima umjesto da ga tjera da ide bilo kuda,da pogine u proboju radije nego da se preda.Pametnom dosta. Zao mi je ali ja ne razumijem te nase sunarodnike iz Istocne Bosne,nikako ne.
Ja natrpo pune džepove kamenja
"Stotinu za jednoga"
kako vucic i Seselj planiraju da opet zapale Balkan/ Teleprompter.rs
Covjek je iz Bugojna. Vucici su stara Bugojanska porodica.
Koji kurracc više... idealna prilika da snajperom neko sa Gubera skine...
ovaj pakšu uporan!
Hoce cetalj da opet glumata da su pokusali atentat na njega..
kičmu mu slomit, da ne dolazi