Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je da je bolji je od onog menđušara Bevande ako ništa drugo bar po faci!
Isto sranje, drugo pakovanje. Ako ništa znamo kome j.... majku ! :)
Dobar je Zvizdic, nadamo se da ga fotelja nece pokvariti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko profa je kralj sto jest jest. Ko ga od studenata zna potvrdit ce
U potpunosti dijelim misljenje s tobom
otkud sda onolike pare da kupe izbore?
Tisina,ni jedne, trazili smo dobili smo, stari-novi lopov.
kakvu školu ima?
Mozete zamisliti kako ce sad sve da procvate, narocito u Gacku, Avtovcu, Basicima i okolini. Sad ce Juge Campare, Zvidici Tanovici da zauzmu pozicije u svim NO, Direktorskim mjestima i drzavnimsluzbama. Ackosum kencine.
Au zaboravih Kulu Fazlagica bogami.
de nam recite ko je glasao protiv :)
Ozbiljno? malo sam slušao diskusiju nakon ekspozea, ali đonlagić , arnaut i škaljić jesu kritikovali proces, ali nisu nešto plaho zvučali da su protiv zvizdića-
Gledaj ih.. Sve postene face.. vidi se i kad izgube fokus na slici :)
Ne bih ga koristila ni za uložak.
Politika je kurva ubila je bomba dzaba svi smo isti svi smo ista govna.
MOzete vi gospodoine zvizdicu izlagati i pobjednicki govor angele merkel ako ne budete zeljeli nesto promjeniti uraditi. Najbolje da ste sutili samo se zahvalili i prihvatili se posla. Vi politicari radite da nista ne uradite, nadam se da se varam i ovaj put, ali od 2000 pa ovamo isti govori, ista prica a realnost Bogu plakati
Ja bi stavio legendu Zukorlica volim ga u ime Allaha iskreno kaze sta misli a take ljude cjenim ..
Nacije nikad ne ide ispred Drzave...Nacionalne stranke su stavile nacionalni interes ispred drzavnog i opstenarodnog. S tim u vezi su napravili ustav i ustrojili drustvo prema svojoj mentalno-psiho nacionalnoj dogmi. Svemu tome je prethodio rat koji je trebao da unisti Republiku BiH i ucvrsti nacionanu dogmu kao jedinu legalnu i legitimnu kao i da odredi granice vladanja izmedu nacionalistickih elita.
Taman su ga nagradili, uništio je Kanton Sarajevo, sada neka uništi i sve ostalo.
Netačno, za vrijeme Mujezinovića je budžet bio kao u RS.
Konacno dobre vijesti.BiH na pravom putu za EU.Reforme su blizu dobijamo od europe velike pare.