Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijezi ba smradu sa ovog portala m à m u ti Jebem nacisticku zadojenu D govno hedr posrano tj proljevu za tebe je mjesto u samostanu gdje ce popovi ove ili oni da te Karindzaju
Vidim da cak niti u Becu turske Bosancuge nekakve kulture ne mogu da se nauce, ili si naravno tipicni turski lazov.
Sta radis ti u Becu Bosancugo glupa, nekulturna, a?! Bec je krscanski grad, nije predvidjen za tursku stoku.
VAMA CE CARINE BITI UVEDENE ZA SVE STO PROLAZI NASOME ZEMLJOM, PARAZITI TURSKI, PA VAM SAVJETUJEM DA POCNETE PLACATI ONO STO ZELITE - INACE TO DOBITI NECETE! RS CE VAM TAKODJER UVESTI CARINE I NAMETE ZA SVE STO PROLAZI NJIHOVOM ZEMLJOM, TAKO DA VAS PARAZITE KONACNO POCNEMO SA VRATA SKIDATI.
TO CE SE UKORO PROMIJENITI KADA VAM SE UVEDU CARINE NA SVU ROBU KOJA PRELAZI HERCEGOVINOM, PARAZITI.
napokon i dobra vijest za BiH, svaka cast MVP-u
Realno gledano i BiH jednim dijelom ulazi u EU jer se vecina stvari desava kroz nasu teritoriju. Dobro je ovo
hercegovina je oduvijek bila dijelom Europe i europskih vrijednosti, ali vi turske Bosancuge to nikada biti necete. Vasa kultura i vrijednosti nijesu europske. Vi ste uljezi!!!!
Pitaj gradjane Hrvatske kada udes u NJIHOVU drzavu jel te smatraju kao domacina ili kao uljeza. Bosna i Hercegovina je drzava isto koliko i Hrvatska, samo sto jos malo vas zatucanih nacionalista to ne shvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Trebamo sada svi pjevati od sreće?
Cudaaa da se deseeeee .))) zar je moguce... shvatio i radmanovic da zivi u BiH
Rečene je dotičnim drugovima na svim nivoima, ako ovo fulite eto vam naroda, ne na vraima - već za vratom. U strahu u velike oči, sve se potpisuje. Tolioko o zaslugama Lagumđije, Dodika i njihovih trabanata. Stranke sa hrvatskim predznakom se uhinjile kao kada se dijete ukaki. I oni se prepali, čak njima nije ni trebalo da se pripreti. Skontali su, po običaju, situaciju prije dva mjeseca i strpljivo čekaju plijen. Kao tarantula.
normala