Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će dzemat KP Zenica dobiti novog Imama...
Ovaj će se često saginjat po sapun..
Eto ga vani za dvije godine da nove narkomane i klosare vrbuje u vehabijice
Bilal bar bolje pjeva od mile cilimara..
Negdje u Cazinu u Bosni u Bilalovom domu skromnom cetiri gospodje Bosnic neutjesno placu. 8 drhtavih ruku 8 uplakanih ociju brisu 4 sokolice nesretnice bez sokola ranjenog svezanih krila kljuna svezanog iza resetaka u kavezu utamnicen suzanj tlacen ali nepokoran Bilal nas Jao, kako je ovaj covjek inspirativan. Cim napisem jos par pjesmica u njegovu cast odoh u Siriju. Bilalu bi to mnogo znacilo :-)
@zoe Takav sam ti ja emotivac, draga Zoe. Odmah pomislim na one cetiri nesretnice i na sudbu kletu :-) Jesi li gledala nekad njegove "nastupe"? Ima jedan video kad na vrh nekog brda sjedi za bijelim plasticnim stolom i pjeva onu pjesmu "Dosla voda od brijega do brijega". I onda onako, seretski, saljivo, stihove "Hajde Mejro s nama vecerati, vecerajte mene ne cekajte" pjeva "vecerajte, meni zamotajte", na opstu radost svih prisutnih :-) Tip je entertejner rodjeni.
@zoe Zacudio bih se da si gledala :-) I sam sebi se cudim. Ali znatizelji mojoj nikad kraja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Islamskog teroristu prvo na brijanje i kupanje.
ako ih u zatvoru šišaju na čelavo, da li će njemu obrijati bradu?
Manipulacija religijom u političke svrhe? Ovaj nije lopov, zločinac nije pljačkaš, niti kriminalac. Nikoga nije ni silovao ni ubio. Nije nacionalist niti je opasan za sigurnost države. Država osuđuje vehabiju bez da je šta uradio? Šta će država uraditi sa njim nakon izlaska iz zatvora? Da li je ovo skupljanje međunarodnih poena sa ciljem da se vehabije iskoriste u političke i svrhe? Postoji li kakvo duhovno liječenje ili terapija za ovakve?
@BikKojiSijedi 👍 "Uhapšen jer je pričao, a nikoga nije prisilio da ga sluša"
i sad ce jos u zatvoru soliti pamet ...lokalnim propadalicima?! samo moze sam u kavez mamu mu
Prodane duse potvrdjuju presudu bas u vrijeme svetog mjeseca ramazana,ovom covjeku koji je istinski vjernik i zivi sa prirodom,gaji stoku i ne dira nikog..Nikog punoljetnog niko ne moze zavesti, to su price za malu djecu..
Pa zar se moras majmunisati sa ovom bradom?Budi normalan Musliman imaj i bradu kratku lijepo dotjeranu kako prilici jednom vjerniku ne ovo spodoba ziva.
VEHABIZAM JE BOLEST !!!
@doboyopet Pravi,domaci Bosnjaci ce morati da njima uzmu mjeru...Niko sa njima nije siguran!!!
Jel ovo onaj pjevac??? e vala bilo je vrijeme da ga zatvore ako je on
Allahu ponizi Dubravka Čamparu i njegove šejtanske sljedbenike i na ovom i na ovom svijetu i iskušaj njih i njihove porodice teškim iskušenjima koja neće moći podnijeti. Amin!
Pu sram te bilo da tako govoriš na Ramazan pu pu pu. Allah nek te uputi
@sefkija Protiv kjafira najbolje se boriti dovom a dova se ne odbija postaču.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je iko vjerodostojan to su sudije koje u kontinuitetu donose ekstremno blage kazne.
Hebo te bilal a ti bilala zbog takvih primitivaca smo sad gdje jesmo a to je da smo u hurcu!!!!
77 bih mu ja dao.Pogan ljudska ,placenicka. Mi bosnjaci moramo istrijebiti sve ove bradonje ,i sve one koji ne gaje nas tradicionalni islam. I pod hitno zabraniti ovaj zlocinacki pokret , koji polako sve vise i vise uzima maha.
@sarajlija76 Bošnjaci kao ti su jedna velika pogan.
@Bosanac1990 eto od sada postoji sta ces sad?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zašto ga sudite, pa on jeste pravi primjer želje bošnjak za Bosnom i treba da bude VELEPOSLANIK u SAD-u .....kada se vidi to inteligentno stvorenje čak i neki Danci a i Norvežani su već predali molbu za državljanstvom BiH