Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su ovo urote,kakvi z.locini,armija BiH24% se samo branila,i u odbrani u.bijala djecu i stare kao i svoju bracu na njihovim vjekovnim ognjistima u Zapadnoj bosni,koja su drugacije mislila.I u odbrani napali mucki s ledja svoje dojucerasnje saveznike u Herceg Bosni na njihovim vjekovnim ognjistima.Oni su u odbrani odrijesili dinamit na M.arkalama radi strane intervencije.Oni su S.r.e.b.r.e.n.i.c.u prodali radi odbrane i u odbrani rokali svoje koji su se htjeli predati.Oni su u odbrani potpalili vjecnicu da svijet vidi kako gori iz podruma.Oni su i Seferovu familiju digli u vazduh u odbrani od sebe samih.Sve su to urote
Vjerovatno si ti bio u vojsci RS-pa ti je drag vožd jer sigurno nisibio u sarajevu.Ne bi tako pričao da si proživio rat u opkoljenom gradu.
To naša multietniĆka Armija RBiH??? Ma bjaaaži, nema šanse, gdje bi naši tako, nema ništa od toga, to je neka greška! Pa naš babo Alija fino je rekao da mi nismo pravili z l o č i n e!
Srbi najveći ratni zločinci na ovim prostorima-dokazano u posljednjih 90 godina
O , kojem Osmanu, brki se radi, je li to naj parlamentarac iz skupštine BH iz 1991godine, ili se radi o nekom drugom sa istim imenom i prezimenom, a ne bi mi bilo žao ni jednoga. ako su činili zločin, a vjerovatno jesu, možda samo na različite načine.
Bosnjacka nacisticka krvna kultura.