Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko napisa cudi me Amor... sta te cudi, zena mu radi u dIrekciji za evropske integrecije kao sekretarica. dodje na posao u 10 sati, procita par viceva i vec u 12 je na putu kuci jer mu mora rucak praviti. i ne mozes joj nista jer je zena amora masovica (pakasa). i takvih zena u institucijama brdo. nego dok se svi ne dignu i ne sruse sve ovo sto je sada na vlasti, hajra nema.
pa de ako si tako zahvalan tim ljudima podvedi im mater, sestru i ćerku da ih zadovoljavaju iz zahvalnosti...
i nelaprdaj
Eto, vidite li na listi da kradu samo pripadnici jedne nacionalnosti??? NE! SVI KRADU! A svi se ovdje raspravljamo koliko su losi bosnjaci/sbri/hrvati. Kad se politicara tice, na kraju ispadne da su skoro svi losi. Kazem \"skoro\" jer za ocekivati je da je poneko tu i tamo fin. SVI NA ULICE! NEDZADE!!!! LOPOVEEEE!!! Gdje su silni umjetnici - zasto mu ne napishete stogod na zgradi, ha!?
DOGAđAJI DANA 23-04-2009 02:00 Zbog Džaferovićevog kriminala Svjetska banka prekjučer povukla 60 mi­li­ona dolara! Zbog ne­raš­čiš­će­nih ra­ču­na oko po­slo­va­nja i ra­da Ra­zvoj­ne ban­ke FBiH pre­dvo­đe­ne di­re­kto­rom Ra­mi­zom Dža­fe­ro­vi­ćem, Fe­de­ra­ci­ja BiH os­ta­la je bez 60 mi­li­ona do­la­ra po­vo­ljnih kre­di­ta ko­je je Svjet­ska ban­ka na­mje­ni­la za kre­di­ti­ra­nje ma­lih i sre­dnjih pre­du­ze­ća....(...)
majko mila pa ovaj olos je medjusobno dijelio po stotine hiljada maraka! dabogda imali pa nemali!!!
e jeste glupi, pa covic nije odlezao ni dana od 5(pet) godina koliko je dobio,sta mislite da ce sada biti
Budimo realni je obicni mafijaski placenik... ili je i sam mafijas i profiter koji se obogatio na krvi nas...
sve moralne i nemoralne velicine...ima li kraja
bio sam ja za rata u rovu, pisao krv, skakao po treskavici, igmanu i trnovu, pa su mi dali k.arinu po celu. nisam ni ocekivao nista. ovi tvoji su sjedili u fotelji, pa im se sad nekako treba oduziti. ti im daj iz svog djepa, nemam nista protiv, daj im svoje nekretnine, a od para iz budzeta OdAjebi.
Samo tako, treba tu bandu ostaviti na prosjačkom štapu kao što su oni nas ostavili.Oduzet im sve pa onda zatvoriti, a ako nema mjesta neka ih dovedu kod mene imam komotan podrum, pa neka borave u njemu.
biste li bili sretni da su ostali bez krova nad glavom, bez posla, bez icega nakon sto su umalo zivote izgubili da bi nama bilo dobro jednog dana? (ne kazem da smo sad presretni i da uzivamo 100%, ali ta nesreca i to neuzivanje sigurno nije zbog njih nego zbog dusmana kojima smo pruzili drugu sansu, da bismo udovoljili strancima...ali to nije tema!) njihove namjere su bile casne do samog kraja. da nisu, bili bi po bijelom svijetu, \"patili se po dijaspori\"! razmislite prije nego krenete pljuvat po vlastitom narodu(ako su oni vas narod!)
ako je iko od vas bio u ratu, sigurno znate ko su svi ti ljudi i koliko su oni nas zaduzili!!! kamo srece da im se mozemo bolje oduziti...i njima i mnogim drugim njihovim suborcima... ako je sve to istina sto pisu, smatram da je trebalo sve to obaviti javno i na transparentniji nacin, da dusmani ne mogu pljuvati po njima!
BRANKOVICA U ZATVOR. U ZATVOR U ZATVOR. BRANKOVICA U ZATVOR
Čudi me Amor, desnu bih ruku dao za njega.