Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide tihonja na noge svakome i prosi samo da bi ostao na vlasti al ne yebe ga ivo ni 2 %
koga ovaj gad zastupa da mi je znati? ivo ivo, sad se vidi da ni tebi nije maslo za ramazana..svi ste ista bagra... društvo ljubitelja mrtve jugoslavije ,koju biste opet iz mrtvih podizali a bosna krvlju plaćala
slobo tihic je udbas i spijun srbije vec vise od dvadeset godina............znaci da je oiso po naredbi adica i jeremic izda bosnu i hercegovinu!!!! a sto se tice fahrudina, ne moze mu ovaj srpski patuljak ni guzicu olizat....
Koji ovaj Josipovic ku.ton udbaski. Koji se vrag ima sastajati sa ovim tihomirom? u kom svojstvu tihomir ide sastajati se sa predsjednikom druge drzave ?????? O cemu se ovdje radi?? Jel ovo ozivljena starih UDBAskih veze i stvaranje nove jugoslavije ili rasparcavanje BiH??
U kakvom svojstvu isao Tihomir i predstavljao BiH jer nema ni 5% kredibilitet bosanaca.Ovo je veliki debakl Hrvatske diplomatije. Moram i ja malo trknuti do predsjednika Hrvatske u ime BiH. Pouzdano isao je za drugu drzavu i po nalogu Duduka i Tadica. Valjda ce sad ovaj postar u Beograd i B.Luku prenijeti misljenja Tadicu i Duduku.
Tihicu hraknem te u celendru !
Fahro, kako ide ilegalno stampanje markica za cigare??? SIPA ti je za vratom cuvaj se!!!
Svi ovi negativni komentari ko da su iz Avaza prepisani hahaha Prepo se Fahro da ce ga Tihi poslat u cuzu nakon izbora. Ja ne glasam za Tihica ali na ovim izborima hocu i to samo kao vid podrske protiv svjetskog kriminalca i svercera duhanom Fahrudina R. Tiha samo naprijed!!!
a, ko je ovaj celo?
koji ljigavac majko mila prvo se prije desetak dana sastao sa PREMIJERKOM kosor, sad sa PREDSJEDNIKOm sta koji k.... on sebi umišlja?????? koga zastupa ovaj??
mene tihić ne predstavlja
Jos kad bi BIH prestala izvoziti lopove , prostitutke , lazne turiste i ilegalnu radnu snagu u Hrvatsku to bi bilo prekrasno .
Kuku nama Bosnjacima a i cijeloj Bosni sa ovim celavim kretenom. Trebali su ga uhapsit i u zatvor kod brata izdajnika Abdica.... Kreten kretenski...
slobodan ch.etnik tihic prestavlja kraljevinu srbiju!
Z\'RTVE RATKA MLADICA TREBAJU TUZIT HASKI SUD JER NIJE DAO U\'LTIMATUM SRB\'IJI ZA HAPSENJE NAJVECEG RA\'TNOG ZLOCINCA SVIH VREMENA U EVROPI!!! HASKI SUD, BRAEMETZ KO I EU-A I USA SVI ZNAJU GDJE SE KRIJE R\'ATKO MLADIC TJ DA GA LICNO CUVA BORIS TADIC VEC DESET GODINA, STO JE SAMO POTVRDA DA HASKI SUD, EU-A, USA, UN-E SVI CJELOKUPNO IGRAJU PRLJAVU IGRU I SAMO VUCU ZA NOS I PISHAJU PO ZRTVAMA OVOG SRPSKOG MONSTRUMA!!! VI SAMI ZR\'TVE SRBIJE, RA\'TKA MLADICA I OSTALIH ORG\'ANIZATORA I P\'OCINIOCA GEN\'OCIDA NAD B\'OSNJACIMA STE KRIVE!!!! STA CEKATE ZA REVIZIJU TUZBE PROTIV SRBIJE, TUZBU ZA ATENTAT I UB\'ISTVO HAK\'IJE TURAJLICA KOJEM JE FRANCUSKA GARANTOVALA SIGURNOST A FRANCUZI DALI SR\'PSKOM SPECIJ\'ALCU DA GA PLANSKI U\'BIJE I LIKVIDIRA, TUZIT ZA UB\'ISTVO A\'VDE PA\'LICA KOJEG JE LICNO U\'BIO RA\'TKO M\'LADIC ITD!!! STA CEKATE DA TUZITE PA VIDITE LI D VAM SE GROHOTOM SMIJU TIHIC, SPIRIC, TADIC, JEREMIC, KA\'CAVENDA I SAM BRAEMETZ KOLIKO STE NESPOSOBNI I GLUPI B\'OSNJACI!