Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'Potrebna temeljita reforma policije\' ako to kaze eminentni strucanjak za bezbednost, koji se proslavio na evropskim forumima onda nema sumnje lol
ma rade i oni nesto,evo bas danas OTELI ,omladini cetiri sibice trave
Silajdzci ce biti zapamcen kao grobar BiH jer je potpisoa dayton, upropastio odluku Srebrenicna da istupe iz RS poslije presude za genocid i zato sto ej upropastio evropsku reformu polcije. Silajdzic je bio patriota protiv amandmana kojim se legalizuje RS, samo da bi dosao ponovo na valst, ali nije bilo planirano da amandmani propadnu. Tu ih je iznenadio Mehmed Zilic. Hare je cetnicki agent isti kao Tihic. Oni se nadopunjuju, dok se toboze svadjaju, kriveci jedni druge, dok cetnicima sve prolazi.
Fino zboris herr Sadovicu Ali dok se to \" GLOBALNO POLTICKO PITANJE NA BIH PLANU\" ne rijesi , imate sansu da nesto rijesite na Federalnom planu ! Zato jer vas\" MI IDIOTI \" placamao . Debelo vas placamo da bi smo danas po FEDERACIJI hodali nesiguna koraka ! Oligarhijske kriminalne bande kontrolisu saki pedalj FEDERALNE POZORNICE - HERR SADOVCU ! A sta radi ta Federalna policija ! Objasni nam to malo ! ? Otkud tolike kradje autombilia izmedju ostalog . Kriminalna drskost je prevazisla sve granice i svi se osjecamo nesgurni i ugrozeni u ovom \"Federalnom dijelu nase lijepe BiH \" A mozda vam je to i cilj ne radeci nista !
H.Silajdzic ce biti upamcen kao grobar BiH. Historija ce tek potvrditi sta je znacilo unistiti aprilski paket. Opce je poznato da je on jedini \"zasluzan\" za to. Maloumnici koji to ne vide su njegovi poslusnici. Sadovicu mani se savjeta. Tvoje nije da drzis politicko slovo tvoje je da barem tamo gdje imas utjecaj, Sarajevo, Zenica i slicno, obezbijedis barem minimum sigurnosti i razbijes kriminalnu spregu koja dopire do ispred tvojih vrata.
\'Potrebna temeljita reforma policije\' jel da se svi prebace u saobracajnu policiju?
\"... morate prvo od eksperata pronaći odgovarajući model za ovu zemlju, a onda izmijeniti zakonske propise iz te oblasti i prilagoditi ih tom novom modelu, smatra Sadović.\" Pa upravo to je postigao Kopola, i cak dobio saglasnost Skupstine RS. Mejdutim, kada je doslo do provodjenja umjesa se Hare i dogovori sa Dodikom \"protokol\", tj. ispade da zajedno Bosnjaci i Srbi slozno nece to, nego hoce podjeljenu policiju. Tako je Hare Evropi riknuo noz u ledja te su ljudi digli ruke od jedinstvene polcije i od jedinstvene BiH.