Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekose autori i upalise svoje laptope sa crackovanim windowsima pisuci autorske radove na krekovanom wordu
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
A ko će zaustaviti Merlina, Harija, Pecikozu i ostale koji pokradoše sve !?
E da Sopa I Pipa znaju za Dinu Merlina...
Čovjek je reprezentovao Bosnu i ono što se dešavalo ovdje ignorantskim zapadnjacima, pokazao da i mi znamo snimiti dobar film, , i kontrirao Kusturici zadavši mu komplekse što se mene tiče dosta od njega!
nije vala ni zasluzio da zgrne vise para nego sto cu ja za zivota... sta je radio? zavalio se na stolicu i govorio djuri i bitorajcu kako se drzi puska... hvala mu za oskara i sto me zabavio 2 sata dok sam gled\'o film, ali neka se uhvati posla od kojeg cu ja i ostatak drustva imati neke stvarne koristi, a filmove neka snima iz ljubavi
Jeli Danis Tanović koji nam je donio Oskara plagijator? Je li on to zaslužio?
za prava se bore oni koji i kradu...dino merlin & co
Prave oni i koncerte i to sve autorske a kad treba od autorskog honorara primljenog od vrlog gazde platiti porez, tu nastaje druga prica. Tu i jaganjci utihnu na autorskim pravima.
\"Autorsko pravo u digitalnom dobu\" haahha pravite koncerte,svirajte po kafanama,napravite bolja 3D kina pa onda posteno zaradite i zivite od svog rada a ne od svog nerada
djelimično si u pravu Dino jeste plagijator ali što bi zbog njega ispaštao neko ko nije, neko ko je pravi autor? Nisu svi plagijatori kao Dino i Hari
Ovi nasi izvodjaci bi trebali da zahvale internetu,jer ako se uopce ista od njihovog rada i plasira, plasira se upravo na internetu. Bas cu ja da dajem pare za neke nebulozne nazovi hitove tipa Undo ili sto me bebo ne volis! Cuj, STO ME BEBO NE VOLIS! Bljuje mi se+ ova nasa drzava ima pametnijeg posla, nego zastite autorstva koje ne postoji! Zaboga, MErlin je plagijator numero uno, zar da mi on nesto pametuje!
da baš tako. ti si vidim jako pametan pa sve to znaš. a reci mi zašto bi to bilo relevantno za ovu temu?
Vidim da si ti največi stručnjak, ne znam kako ovaj skup prođe bez tebe i kako su mogli da te ne pozovu
Vidi se da su svi prisutni nadareni strucnjaci... garant bloguju po citav dan, i sami su skontali rootkit ;) Da se kladimo da svi znaju sta je DNS i da su procitali SOPA i PIPA od slova do slova, bez icije pomoci?
da nije piratstva, neki filmovi i neka muzika se uopste nebi gledali tj slusali. piratstvo dođe kao neka vrsta marketinga. sto se tiče procjena za načinjenu štetu, to je glupost. Uzme se procjena broja skidanja na netu puta puna cijena proizvoda = načinjena šteta. Problem je što večina tih koji su skinuli sadžaj nikad nebi ni kupili proizvode. evo ko bi od vas kupio Dinu ili Harija (da ih nema na Net-u) ? Onaj ko bi kupio, to uradi i pored toga što ima đabane da se skine.