Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
buahahahaha tooo zlatko .. uradio si ono što dodik pokušava godinama
I sve slucajno dogovaraju kada su Bosnjaci zaokupljeni utakmicom…
@How Yes No Ne,nisi u pravu,utvrdi gradivo. U RS je 1 covjek 1 glas. U FBiH uvodjenjem elektorskog glasanja NIJE 1 covjek 1 glas. Slicno je u USA kad je Bush dobio izbore a onaj drugi na teritoriji CIJELE USA imao vise glasova. Kontas,u BiH to bi bilo ASIMETRICNO. Glas 20 Sarajlija bi bio isti kao i 1 glas iz Posavskog Kantona.
nidje veze to uopste nije asimetricno rjesenje ,asimetricno rjesenje bi bilo kao sto je sda slagalo bi iz svakog kantona izasao isti broj vjecnika a po ovom rjesenju bi trebalo biti jedan covjek jedan glas
HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT! HAJMO IH RUSIT!
Kako su samo oni to "fino" smislili, dok se narod zabavlja sa utakmicom, Finci dobiva Vecernjakov pecat, a Lagumdzija, Hadzic i Radoncic izdaju Bosnu? SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA! SDP IZDAJA!
Ima izjava drugih strana.Zlatko,Ljubic i Covic kazu elektorsko glasanje u 10 kantona. Znaci u RS 1 izborna jedinica a u FBiH 10. TO JE ASIMETRICNO RJESENJE!
Zelim da se komunisticka sdp-ovska bagra raspadne na nisticu,da ih ne bude kao sto ih nema vise ni u jednoj normalnoj zemlji,jer su ih njihovi narodi ugasili i protjerali sa scene ,jedino jos mogu da prodaju maglu naivnim bosnjacima ali ni to im nece proci 2014 na izborima ,sa svim izdajama drzavnosti BiH nemaju sanse kod gradjana ove zemlje
obrati paznju na recenicu kad kaze izjavila je sda za anadoliju a uopste nema oficijelnog stava drugih strana a govoreci iziskustva velke su sanse da sda laze
Lagumdžija dabogda ti djeca imala priliku da gledaju reprizu Halepa, Bengazija i Damaska sve u jednom krvavom danu. Dabogda im apoteka menza bila roda ni poroda nemali, izdajnička pogao sjeme ti se zatralo.
Pa NARAVNO da je ASIMETRICNO rjesenje. U RS se bira direktno,a u FBiH po elektorskom sistemu,gdje Posavski kanton ima 3 elektorska glasa sa 40 000 stanovnika isto kao i KS 3 elektorska glasa sa 800 000,halo ba,pa nisu Bosnjaci nepismeni,sta vam je. Znaci 1 Hrvatski glas vrijedi kao i 10 Bosnjackih. To nije IZDAJA jel pametnjakovicu
Nije da preferiram ikoga, ali jedino je Haris Silajdžić imao stav, pravi patriotski i prema Evropi i prema srpskim i hrvatskim političarima - zato su ga i makli. A mi nikako da shvatimo, da kompromisima ništa nećemo postići u političkoj igri. Treba imati jasan i čvrst stav i ne uzmicati od toga. Tek tada će i Bog biti uz nas. Ali, nažalost, nešto je nejasno i čudno u bošnjačkoj duši i karakteru .. Valjda previše merhametli... Ma treba biti i merhametli ali i čvrst i ustrajan u onom što se hoće. Tek tada dolazi uspjeh. Ali, eto sada će i Hrvati dobiti ono što hoće ... Hrvatskoj se više ne mogu pripojiti jer Hrvatska ulazi u EU. Sada će se sve nacionalističke stranke "boriti" za vlast u svojim torovima.
procitaj clanak sda je izjavila da je dogovoreno asimetricno rjesenje to uopste nije oficijelni stav nego notorna laz sda
Zahvaljujuci se lagumdziji i tihicu GENOCIDNA TVOREVINA PLANIRA i HOCE TAKTICKI PERFIDNO POSTAVITI GRANICE PREKO ENTITETSKIH LINIJA i POPISA STANOVNISTVA PRIJE SECESIJE ! Patriote RBIH-e i pravi Bosnjaci PO NIKAKVU CIJENU pristati na ovo, PA ZAR niste shvatili i konstatovali DA SU NA SVE NEVLADNE ORGANIZACIJE OVOG TIPA POSTAVLJENI EKSLUZIVNO GENOCIDASI SRBI !? PROBUDUTE SE IZ INERCIJE i SLJEPILA dok nije KASNO !
Ništa nije slučajno, pa ni ove vijesti pred utakmicu s Grčkom. Dat će nam Evropa Grčku, da zaboravimo u euforiji pobjede, ovo što gubimo u Briselu! Živi bili pa vidjeli! Ne podcjenjujem naše igrače, šta više. Ali, sve je politika, a Grčka duguje Evropi izlazak iz krize. Sutra će se napokon cijela BiH veseliti: Bošnjaci pobjedom nad Grčkom, Hrvati trećem entitetu a Srbi što je opet bilo po njihovom. Svaka čast Kosovari! Poslat ćemo vam bošnjačke političare da ih učite kako se vodi politika i šta je nacionalni duh. Srbija je na Kosovu uvijek gubila, a mi Bošnjaci vazda radimo protiv sebe, još od vremena Turaka. ŠTA REKOH! Evropska politika je toliko providna, kao i srpska i hrvatska. Samo to naši jadni bošnjački političari nikako da vide. Vlast im udarila u glavu i moć.
POSLIJE milosevica, radovana karadzica, ratka mladica, dobrice co.sica, zlatko lagumdzija je sa tihicem najgore zlo za RBIH- i Bosnjake ! tihic je takodje potpisivao po banjaluckim i prudskim poljima, UMJESTO da se zahtjevaju DEBATE, DISKUSIJE i ODLUKE ovakvih velikih dimenzija u Parlamentu RBIH-e , o kjlucnim odlukama TREBAJU u svakoj demokratskoj drzavi debate u PARLAMENTU, o ustavnim reformama , drzavi i drzavnim institucijama , drzavnoj i vojnoj imovini itd ! A LAGUMDZIJA je gori od milosevica , ON JE HINJA NAD HINJAMA IZDAJNICKA I NEPRIJATELJSKA i SRSKA GENOCIDNA ! SIKTER !
@100%Bosanac Tako je drug,napadajmo SDA zbog te jedne zene i korupcije. Ni slucajno ne napadajmo SDP ZBOG IZDAJE DRZAVE.