Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ga Luka uzme sebi, svakako je njihov čovjek.
glupane vi ste svakako teroristi
Nema zime, Sveti apostol Luka ga cuva
\"hospitalizovan je u Općoj bolnici \"Sveti apostol Luka\" u Doboju ...\" PA ZAMISLITE DA U FEDERACIJI BOLNICE NOSE ISLAMSKA IMENA OVAKVOG TIPA... KOLIKO BI TREBALO DA NAS PROGLASE TERORISTIMA MUDZAHEDINIMA... A GDJE SU OVE KOMUNJARE IZ BOSNJACKIH REDOVA STO SE ZALE NA VEHABIJE... OVO MIJESANJE RELIGIJE I POLITIKE U GENOCIDNOM ENTITETU VAM NE SMETA???
Podpredsetnik pa Musliman ..a vidi cuda molim te..Zamisli Srbina ( ne onih na baterije tipa Zoke & Co) na takvoj funkciji u djamahiriji....Vela Havle narode !
KOGA BRIGA...