Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdja se Dodik nabijem ga K U R A C glavata, on je eto kobijaga "spasavao" muslimane u toku rata, pa gdje je sad u "miru"???? Nema ba ljudi, sovim gamadima nema suzivota dok se ne obracunamo jednom za uvjek. Sad je prilika kad je hrvatska usla u EU i ne prijeti namdrugi front a Abdic je svoje odsviro, sad ima samo jedan pravac DRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINA.
GLEDAJ OVOG NACIONALISTE, KAKVE VEZE SAD HRVATSKA IMA ? hRVATI NAM SPASAVAJU KUCE, PRIRODU ? nISI MI JASAN
Ovaj divljački/nacionalistički čin, definitivno je za osudu u svakom vidu! Ponovno se bavimo posljedicama, a ni govoru o uzroku, odnosno govoru/činu mržnje!? Sve dok ne budemo shvatili smisao narodne poslovice "Bolje spriječiti, nego liječiti", nikada nećemo krenuti pravim putem. Stava sam , da je neophodno usvojiti Zakon o zabrani fašističkih i neofašističkih organizacija, pa onda ići u pravcu karakterisanja i kategorisanja krivičnog djela izvršenog na osnovu mržnje, ali nažalost znamo kome usvajanje ovog Zakona ne odgovara..
Turcin@ Oni ce to uraditi, ali na racun bosnjaka... Ravnogorski cetnic/ki pokret se postrojava u visegradu i nigdje nikoga da to osudi... Dok neke isl. teroriste hvataju vec godinama i nikako do njih da dodju, valjda oprema zastarjela kod SIPE...
Do kad ce nas z.a.j.e.b.a.v.a.t ovi iz republike mrske
ko da povratnici imaju kakve koristi od vaše osude napada. sjedite u foteljama, jedete baklavu i osuđujete zločine nad narodom. nešto slično se događalo i za vrijeme rata. razlike gotovo i nema osim toga da vlastodršci sada imaju bolje, a narod gore uvjete za život.
zaboravio si reći da imaju nadprosječne plate, i da su pustili korjenje ko planinski bor