Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo realno ne zahtijeva veiku investiciju, a usreci mnogo malisana. Lijepo je sto je Pudaric ovo podrzao, a bilo bi jos ljepse kada bi i svako ministarstvo imalo obavezu da svake godine izdvoji novac bar za 10 ovakvih izleta, pa koliko bi samo djece bilo usreceno :D
Da je Bog do vise ovakvih licnosti koje se zalazu za omladinu.
Ovako se omladina pazi i pokazuje joj se put i sansa da ima mjesta za omladinu u ovom napacenom drustvu.
Nisam znala da postoji ovako nesto, zna li neko kako da dodjemo do ovog gospodina, da se prijavimo za neki od iducih izleta, jer koliko vidim bice ih jos sto me jako raduje.
Odavno pozitivniju licnost nisam u federaciji vidio od ovog pudarica.
Jako lijep projekat i djeca ce ga pamtiti cijeli zivot :D Neka bar neko misli i na njih :)
Ako on licno finansira projekat onda je to Svetozar Pudaric a ne podpredsjednik federacije. Ako projekat finansira kao potpredsjednik federacije onda ga ne finansira Svetozar Pudaric nego mi, gradjani koji placamo poreze! U svakom slucaju podrzavam akcije ovog tipa ali ih treba promovirati pod pravim imenom!
sto vise ovakvih projekata ....i onda tek mozemo reci da cuvamo omladinu.... bravo pudaricu.....
Bravo CARE!