Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su detalja, sta su ustvari potpisali.... Nista nikakve informacije.. Kolika je najniza plata??' Koliko se treba raditi da se dobie posao na neodredjeno???
406,00 KM
@trougao Prema svemu sudeci , ili bar informacijama koje su dosad dolazile... Uovom tekstu o tome nista ne pise... Anjima nikad nije vjerovatijuce su usaglasavali sebi primanja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da bi vijest bila kompletna, mora odgovarati na pet pitanja (ko, što, gdje, kada, zašto).... ja samo ovde vidim da je urađen veliki posao.. a Ko ga puši, gdje kada i zašto :) to nam niste javili :D
zna se ko ga pusi......isti oni koji ga dudlaju zadnjih 20 godina......i nikako da promjene :D)
Kad je dilfa zadovoljan bice za hljeba svaki drugi dan..
Koliko para su uzeli sindikalni celnici pa konacno potpisali a sve cemo to naivne budale radnici platiti. Scenario isti galama buka prijetnje strajkovima tv dueli mazanje ociju narodu dok se pkijen nepodijeli izmedju jednih i drugih a onda odjednom potpis lova je legla treba ove sindikalne vodje malo Sipa da isprati i oni bi trebali ko i politicari imovinske kartice prijavljivati.
KLOŠARLUK
Sta je s minimalnom platom, je li ostala mala kako je licemjer Fadil zahtijevao? Sebi lijepo pausale podigose, a sirotinja nek crkne od gladi! Ma fujjj!
Bas onako kompletan izvjestaj :) lol
Dobar dan Bosno i Hercegovino, od danas ste i sluzbeno robovi SDA sistema!!!
K'O BIBER PO PILAVU.
a u ugovoru piše....ne volim te više????? Ala smo ga sad najebali :D Hvala bajramoviću....mora da je drugo dijete dobili posao u centrali SDA :)
@Jinxie da mu se cerka nije udala?
Kako li je Fadil danas....
Sad smo kolektivno sjebani...