Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta oni proučavaju naftu i kako doći do nafte a uz to i da legalizuju ubistva, odvratni su.
E šta se sve plaća iz budžeta...
Naš Adil je kažu i kao mali volio riječ izbjeglica i donator. San muse ostvario jer je funkcijom nekad kasnije spojio i jedne i druge uz svoj beriket i osobnu radost. Velika je i plemenita duša naš Adil, a još mu brat Ismet i mutevelija što najavljuje i priziva nafaku, slušah prije nekoliko dana jedna starija gospođa priča na Vilsonovom kako onaj brko Ismet iz Parlamenta zamisli sa brkovima može utvrditi jeli para falsifikat ili nije, te jeli neko osunečen na brzinu.
izdrzi adile...uposlenici prodavnice perika iz nemile su uz tebe...i ljubitelji nauke iz oblasti privrednog kriminala iz drugog paviljona kpd zenica...
kakvu mi pamet možemo razmjenjivati sa bilo kim?!?
@zbrojovka. cuj kakvu....pa iz oblasti privrednog kriminala i korupcije...
Balije samo neke memorandume potpisuju... Čim saznaju za nešto novo, u ovom slučaju za "memorandum", oni to eksploatišu maksimalno.. Čuli za riječ "genocid" pa svaki dan, čuli za riječ " činjenica" pa ne ispustaju iz usta..
Zaboravio si "struka".
chetnik ...
2019. Republika Srpska 49% Herceg Bosna 27% Saudijska Bosna 24%
opet nasi politicari pune depove a mi sisamo nista novo
Naučna suradnja ??? U oblasti valjda ISLAMSKIH NAUKA; koje su nedavno ravnopravne ostalim matematici, fizici, inžinjerstvu i to u KS !! A i Ejup se ugradio sa 10 miliona za razvoj islamskih nauka !! Koji EJUP ba ? Halo Ejupe, daj mi GANIĆA, eto taj :))))