Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da zivite u njemu dugo,dugo i svjedocite protiv zla koje vam se desilo,amin
Jedno mozda glupo pitanje, koliko je Kavazovic naplatio svoj dolazak u luksuznoj limuzini ? Je li se za njegovu dnevnicu mogao kupiti polovan auto koji bi vozio majke kad su bolesne u bolnicu npr?
Divan gest. Živjela Republika Bosna i Hercegovina!!
Daj malo klix kontrole nad plaćenoj trolerskoj černičkoj gamadi. Zadnja baba zna da se organizirano ove źenr poniźavaj na socijalnim mrežama. Srbi jesu gennoviddan narod.
J*be nas kult ličnosti. Hoće li i malinar dobiti svoj dom? Ili barem ulicu...
Lijepo, ostat će vječna Republika Bosna i Hercgovina🇧🇦❤
Ova islamska zajednica malo love izmuze od Arapa pa malo od raznih stranih fondacija i ispade da je islamska zajednica najjača lobistička grupa koja i najviše investira u BiH. Di bi im bio kraj da dovuku koju tvornicu u BiH, bili bi jači i od Vučića.
Miješaju se u politiku, pa mogu onda slobodno svoje društveno djelovanje proširiti i na stvaranje nove ekonomske vrijednosti. Probosanski građani će im biti zahvalni i manje će radnih dozvola tražiti u Njemačkoj ambasadi.