Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
mamu im korumpiranu j... i policija i sipa hoce povišice danas pa radite li ista da ih dobijete
mirzu kuluglic za nacelnika kladnja..posten covjek,nema sta.hehehe
@? Pa nije ti dijaspora kriva što radije kući sjediš i svaljuješ krivicu na njih, i petog-desetog, ma na sviju ostalih sem\' tebe, lako je s tastature biti mangup, ali činjenica je da DIJASPORA ČINI 20% BRUTO DRUŠTVENOGA PRIHODA OVE DRŽAVE! NAĐI MI ČIJA TO JOŠ DIJASPORA OVOLIKO ULAŽE U SVOJU (INAČE PROKLETU I OD BOGA NAPUŠTENU) ZEMLJU? I NEKA NAM JE OVAKO, ZASLUŽILI SMO DOK GOD IMA TAKVIH KAO ŠTO SI TI, CR\'KO DABOGDA OD LJUBOMORE I MRŽNJE! SVE ĆE BOŠNJAK OPROSTITI, SAMO NEĆE USPJEH DRUGOGA BOŠNJAKA! PU! TREBALI SU NAS SVIJU P.O.B.I.T.I DUŠMANI!
Nek se oni iz SIPA-e brinu da im ne smanje plate a za ovo nema veze... Ovo u textu je samo vrh ledenog brijega, slucajno znam neke ljude i kako se to sve odvijalo. Heci je islo 50 %. http://www.fmeri.gov.ba/systems/file_download.ashx?pg=257&ver=1
KAD CE CIN DA ISTRAZI KAKO JE RAZVOJNA BANKA DALA 50 MILIONA FAHRUDINU RADONCICU NATURALIZOVANOM DRZAVLJANINU BIH DA GRADI TORANJA PROPALU INVESTICU A DA SE NIJE ULOZILO U PRIVREDU??? ZASTO CIN NE ISPITA ZASTO IMMAMO STO POSTO VISE UVOZA NEGO IZVOZA STURA ZASTO CIN NE UHVATI ELVEDINA GRABOVICU I ZLATKU LAGUMZICJU STA JE S LAGUMZIJINIM ASISTENCOM KACAPOROM KOJI JE POBJEGO ZA AMERIKU??? I KRIMINALOM U BH TELEKOMU??? MOLIMO CIN VISE O TOME DA PISE STO JE AKTUELNO!!!!!
Zna li neko slucajno ko stoji iza CIN-a i ko ga finansira:)? Hajmo, pitanje za nagaradu:)
Ama ovo je tek pocetak. Ovaj nas svijet nit sta vidi nit sta misli. Povija se samo kada mu se kaze da treba da galami i to u pravilu na \"one druge i trece\"....Za mene BiH ne postoji od 1992 godine kada je Alija i njegova banda krenula sa stvaranjem Bosne za Bosnjake a ko ne vjeruje neka sada vidi gdje smo ko Bosnjaci stigli....Fuj
Pa šta ti je SDP kriv majmune
Nevaljamo mi kao narod , a takav narod neće nikad izabrati postenog jer bi onda morali živjeti i raditi pošteno i odgovorno. Uzaludan je trud ovih naših novinara koji otkriju ovakve prevare koje nama naši sugrađani iz usta otimaju , legalno kradu i smiju nam se i pljuju u lice. Pa ovo su naše pare i zar je to mudrost i tajna kako vratiti ono što je ukradeno . Odgovor je vrlo jednostavan zaplijeniti i vratiti na početno odredište. Ove što su davali i ove što su uzimali i kril se zakonski sve oduzeti i krivično procesuirati. I tako lagano svakom budžetskom radniku jasno poslati poruku kako ne treba i ne smije da radi.
@Riki ma jok bola, tisu. ako nista ne puca (se) vise. LOL
Ima li iko pametan da predlozi sta i kako? Da izadjemo na ulice? Sta da radim ja tamo sam? Sto cu na ulici? Ima li imalo bunta u mladima? Pocnite nesto i ja sam sa vama. Da ih maknemo iz fotelja? Koga cemo u iste posjesti? Dajte prijedlog, pocnite nesto!!!
alert(\"aaa\")
treba zabraniti sve poticaje.
Ovo je isto kao ZASTUPANJE ADVOKATA PO SLUZBENOJ DUZNOSTI - sudija salje svom rodjaku advokatu krivicner predmete, advokat u godini naplati od BUDZETA 200.000 - 300.000 KM pa dijeli sa sudijom koji mu je poslao. Tu je najpoznatiji MEHMEDBASIC advokat (omar mjesecar), on je u 2 godine tako uzeo iz Budzeta K SA 800.000,00 KM.
to ti je ta bosnjacka elita