Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodao bih ulicu Aluminija od 400 miliona KM
ulica jedna vreća za mog bakira.
Ulica, poslo me Forto po dozu viska u Zetri
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ulica kupljenih diploma ???? A četvrt gdje živi sama elita bi se zvala ulica uhljeba....
Ulica Dodikove odcijepljene Republike Smrdske
Može i GRAS 300 MILIONA
Popu simi ukrali biciklo bb
E to su teme koje KRIJU iza ovih svađa o zločinima? SVE NJIH TREBA POHAPSIT, jer u sva tri naroda ima ZASLUŽNIH za mnoge krađe megalomanskih razmjera!
nazivi bi bili najbolji onda kad bi se davali po dužini kazne za učinjeno
nema ljepše zemlje a jadnije države
Dodao bih i ulicu ''Fortin paušal''
A performansa i gowanna!Providno vam je ovo, sad kad su sve oči uprte u Mileta i njegovu bagru vi opet mlatite o nekim glupostima. Pa da ste bar dosljedni i da ste stavili u igrokaz i ikonu, "Aluminij", kladionice, prisluškivanje opozicije... vi opet bezveze razvodnjavate stvari i hoćete da stvorite sliku po kojoj su "svi isti" da bi nam sutra opet počeli s budalaštinama "ko nas bre zavadi". Mrš!
SE stoji potpuno se slazem.Al trbali je biti mnogo ulica sa sljedecim nazivima.Ulica ubijne djece Sarajeva, Ulica zapaljenih u zivoj lomaci, Ulica 44 mjeseca osade Srpskih i Cetnickih jedinica, Ulica Ubijenih u redu za vodu,Ulica ubijenih u porodilistu, Ulica ubijenih na groblju,Ulica ubijene djece na skolsok casu i igralistu, Ulica strijelajnih i zicom vezanih,Ulica Etnickog ciscenja ,Ulica Zpaljenih mrtvih Ahmicana, ULICA SRAMA VOJSKE REP SUMSKE itd itd
Ulica TREZORA.( Ko se nije sakrio, magarac biJo )
Ulica neznanom tastatura junaku!
Mogli su cro i yugo diverzanti i petikolonasi staviti ulica; Kladionica hdz, Pokretna bolnica, Ikona, Aluminij itd..malo da se bolje maskirate, ovako ako vas neko uvati na djelu dibicete po pcki.
Trg Mraka da se doda
a laznih diploma? to neki bulevar