Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
You always smile, but in your eyes, your sorrow shows, yes it shows...
ja sam osmuđen, iii čuba mi je osmuđena
Što će nama mjerač zagađenosti koji košta milion i po maraka ?? Pa de kakvu fabriku gas maski napravite za te pare, da makar imamo neke koristi. Još jedno pranje novca (da ne spominjem "recaro" stolice koje je raja već zaboravila)
10 000 000 $ samo za jedan pogon, izgleda da ljudi misle da se ti filteri kupe u konzumu na akciji i da se ugrade za jedno popodne sve to košta, al slabo ko konta, ustvari ne sluša kad im se govori
Ne treba vam to, zovnite nekog iz zelene Krajine da vam da ocjenu. Ali tek za 20 godina kad očistite smeće u i oko grada kao i zrak koji ste zatrovali.
Ma daj ba SDA-ovci i ostali dronjci, pa nemojte nam govoriti sada i zvanicno da je zrak prljav !!!!!!!!!! Vjerujte da mi to i NEZVANICNO znamo ! Seljacine hocemo filtere !
sada ćete naučno ozvaničiti ono što već i znate hahaha
1500 000??????? pA KOLIKO ONDA KOSTAJU FILTERI ZA MITAL?
Zenica disrm ko binsr.
jos samo da ti podaci budu javno dostupni i da svi uredjaji budu kalibrirani kako treba