Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je se ovdje uvalit
Odlično što je neko potegao ovo. Moja djeca su najprije išla u državne vrtiće. Pored ugovorene cijene mjesečno im moraš "nako" dat još cca 20 KM za kupovinu sapuna, toalet papira i užinu. U državnim vrtićima tete mahalaju po cijeli dan, puste grupu od 20 djece da se nekontrolisano igraju. Moji dolazili sa modricama i ogrebotinama svako malo. Razrahatila se kad su krenuli u privatne...
Jaka lova, pa vise u toku godine potrosi kabinet jednog clana predsjednistva. Pravo pitanje je sta se uradilo sa fleksibilnosti i novim trendovima kako bi i oni postali trzisno konkurentni.
Šta znaju djeca koliko je 2,5 miliona km, sve spiče na lizala! :))))
da nije djeci serviran kavijar, nutela, skampi?
Djeca jedu zlatnim kasikana