Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo uče bošnjačka djeca u 23% dejtonske BIH U školskom rečniku autora Dževada Jahića reč „đikan“ tumači se kao „seljačina, neotesani mladić, obično pravoslavac brđanin, stočar, čobanin, bosanski pravoslavac četničkog porekla koji je genetski četnik“. Kao primer se navodi rečenica: "Poklaše nas đikani". Sa balijskim gownima treba rasčistiti jednom i zauvjek!
jes'ti dževade? :)
ahhahaha gorane daj izvor
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DIVAN COVJEK I VELIKI BOSNJAK NEK MU ALLAH DA LIJEPI DZENET
umiru lagano velikani sevdalinke a i ona snjima...gubi smisao uz damira imamovica i bozu vrecu. unistili smo ono neunistivo!
Stvar je ukusa, a o ukusu se ne raspravlja. Damir i Božo pune dvorane u BiH i van nje. Nekome se to očigledno sviđa.
ne, meni se ne svidja. sevdalinka je nasa kulturna bastina i ne moze je svako pjevati a narocito damir koji nema veze. ne mozes porediti damira sa zaimom ili nadu mamulu sa onim bradatim cudovistem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)