Predstavnički dom Parlamenta FBiH
3
Poslanici SDA, SBiH, DNZ-a i HSP-a nisu došli na sjednicu
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U cijelom 20. stoljeću jedina bagra koja je rušila kulturno-historijske spomenike 0 kategorije, od grobalja pravila wc, parkinge i sl - č.e.tnici, partizani i talibani. Obriši se oko usta balava balijice.
Fakat ne znam ima li išta smješnije nego kad vi \'45 motikom nafatani opančari koji od tada živite u otetoj imovini sarajevske gospode krenete palamudit o kulturi. HAHAHA, budalo jedna nadobudna.
Kad nestane argumenata onda se fatate svoje kvazi-kultiviranosti. Patetični mali č.e.t.n.i.č.k.o.p.a.r.t.i.z.a.n.s.k.i. s.mradu.
Kada nestane argumenata, počinje psovanje i nekultura. Klasična karakteristika nacionaliste iz SDA. Drago mi je da ne dijelim mišljenje sa ovakvim ljudima. Lijep pozdrav
Treba uvesti: TRI IZOSTANKA- DISKVALIFIKACIJA. Pa da vidis sto bi dolazili.
Duvaj ga svom banjaluckom v.ozdu, p.i.c.k.i.c.e. podrumaska p.etokolonaska, j.-e.-b.-e.-m. ti sve od majke do f..a.s.i.s.t.e. Broza, ti znas sta je \'na.cio.na.liz.am\' b.alavi s.mradu s.r.b.o..sl.ov.enski
Treba ono Brozovo kopile Svetlanu prognati iz drzave, kako je krenulo KPJ ce nam je uvalit u vlast
Evo sda-OVACA da napadaju socijaldemokratiju i prosipaju nacionalisticku retoriku i politiku. Istu onu koja ih je cuvala sve ove godine na vlasti. Pa tako samo njima u obaz moze stati da sami sebi pisu pro-č.e.t.n.i.c.h.k.e parole pa onda brane bošnjaštvo napadajuci sami svoje recenice. Dno dna.
Jao kad sad krene sječa po nadzornim odborima, državnim firmama i svemu gdje se SDA ukorijenio za 22 godine vladavine. Bice to napokon dašak svježeg zraka za ovu zemlju
Vidi nije došao Željko da ih bodri. Ah da pa on je napustio STRANKU DODIKOVIH POLTRONA
Naša pro-če.tni.čka politika daje rezultate, samo naprijed, imamo mi Maršala Dodu i SFRSrpsku, ha ja, nismo mi bezze glasali PROTIV u martu \'92!
Cudi me da nema ovih sda-OVACA da brane svoje ratne profitere na komentarima. obicno su glavni na ovakvim vjestima
A lijepo him je Tihi govorio-mante se ćorava posla, al oni jok...evo sad će se i za koji minut želja malo predomislit
Vidis ovo samo u BIH ima. Ne radis a dobijas platu kao da si u najmanju ruku nuklearni fizicar
Hajde fino sto nisu dosli. Mozda se sta i dogovori konstruktivno bez kocnicara