Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li, onako principjelno, napustiti i dnevnice?
Radocic je najveci kriminalac,a pored toga radi na razbijanju Bosne.
ovaj bakir je govno veliko,da ga hoce osuditi zatvorite ga u zenicu,sve je unistio.......
SBB komedija od stranke,,, šta od njih očekivati....smiješno.
trebali su iz protesta se vratiti u Gusinje đe god to bilo
Što? Jel im to neka žena il neki Nebošnjak smeta?
Ovaj Fahrončić je obična budaletina i glupander.Umjesto da se koncentriše na organizaciju radikalne borbe protiv separatizma Milorada Dodika i radi na formiranju bosanske koalicije, on istrajava na unutarbosanskim sukobima i potkopava ionako nikakave odnose između \"bošnjačkih\" lidera.Većeg ahmačine Bosna nije vidjela.
@Bosanac Ma hajd jaro to eto inekako se moze tolerisat on je bar nastao prije godinu dana i jos nije bio na vlasti tako da se nemoze reci kakav je al S.D.A je čisti produkt DB-a i SANU i 20 godina nas zavlači to je ono zalosno.
Sto im je fahro dao naređenja, pa ko sada minira drzavu i vlast!? ovo su najveci ublehasi, cuj pjevaljka Ismeta Dervoz da mi kroji politiku.... Bljak
Joj sta ovaj srpski igrac Radoncic radi ovoj stranci SBB... Pa ja se pitam jel ti ljudi u toj stranci imaju gram mozga, jel imaju savjesti, jel imaju morala, jel imaju ista normalno i ljudsko prisebi???
jesmo fukare,svi redom...Dva kriminalca se podjebaju javno,a mi sve mirno gledamo,a sto je jos tuznije,ti kriminalci ce opet dobiti stotine hiljada glasova na izbborima...FUJ SMO!
\'ladno danas...
stop Turcima genocidašima !!!!