Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce proci ovaj becirovicev zakon vezan za obrazovanje, to je definitivno jedan od prioriteta u bih
SAMO DA PRODJE OVAJ ZAKON O OBRAZOVANJU, PODRSKA NJEGOVOM PREDLAGACU TJ GOSPODINU DENISU
Bećiroviću imate podršku od svih građana BiH iz oba entiteta!!!
Sta ce ba oni, ne znaju ni gdje je Azerbejdzan a da raspravljaju o njemu, ccc.
-Tu vam je i klaonica..... ,koja vrshi klanje po narudjbi...!
@ SFRJ JUGOSLAVIJA AL U KU-RCU GENOCDNOM SRPSKOM ZAUVJEK ! MRS - TI KO DA SI GENOCIDASICA ILI GENOCDAS SRBIN ! SFRJ u prevodu znaci " SRPSKA- FASISTICKA- RATOBORNA- JAMA" ! SIKTER !
Ma ajde neka bar nešto rade, nek' se te plate zarade ako ništa :D A Bećirović ovdje najpozitvniji lik ! Njega za prdsjednika :D
Becirovicu bori se za obrazovanje kad niko nece...
EU-a je ODUVIJEK bila i dokazala da je neprijatelj RBIH-e i Bosnjaka, OVO STO ODRADJUJE LAGUMDZIJA DANAS u BRISELU JE CISTA ZAVJERA I IZDAJA KO PRVO DRZAVE KO DRUGO SVIH STO SU ODBRANILI DRZAVU RBIH-u s PUSKOM U RUCI ! LAGUMDZIJA SA OSTALIM POLITICARIMA NA VLASTI JE CISTA IZDAJA i ovo DANAS u Briselu je NEPRIJATESKI - STRADEGIJSKI UDAR NA DRZAVU i BRANIOCE SUVERENE DRZAVE RBIH-e , danas ce on sa ostalim izdajicama i neprijateljima RBIH-e DATI ZELENO svetlo genocidnoj i agresorskoj srbiji barbara da MOZE udarati, tuziti i pljuvati PO DRZAVI i SVIMA KOJI SU KO PRVO DALI ZIVOT ZA ODBRANU DZAVE i SVI KOJI SU OSTALI ZIVI ALI INVALIDI, OSAKACENI I U TIJELU I U DUSI ! Lagumdzija, BIJEDO JEDNA SRPSKA I IZDAJNICA !
Mi ćemo razgovarati o nečijem integritetu i suverenitetu, a svoje banana republike, ne možemo naći na mapi !!! PS: Jugoslavija u srcu zauvijek !!!
Trebinje ima aerodrom, za koji nitko u ovoj državi nezna, ali se 2012 povečalo putnika za 100% u odnosu na 2011, odlično sada i iz Trebinja možemo putovati u svijet, odlično!!!!
Smrdi su nebeski narod, njima ne trebaju avioni, oni lete na krilatim konjima kao nekad Kraljević Marko..
DANAS CE TUZILASTVO BIH-e " HINJSKI I IZDAJNICKI" potpisati SPORAZUM o razmjeni dokumenata o RATNIM zlocinima izmedju RBIH-e i agresorske srbije barbara znajuci da je srbija POCINILA 95% svih ratnih zlocina u RBIH- u i to CE POTPISATI u BRISELU, GLAVNOM centru "ANTI" Bosne i Bosnjaka! Dal je tuzilastvo BIH-e ZAHTJEVALO SAGLASNOT od svih koji su ODBRANILI RBIH-u od agresije srbije barbara, ko i gradjana i Parlamenta drzve BIH-e ? u CIJE ce ime i uz ciju SAGLASNOST DANAS 31 - Januara CE Tuzilastvo BIH-e POTPISATI KAPITULACIJU I IZDAJU RBIH-e sutra u Briselu,KATASTROFA ZA DRZAVU I BRANIOCE RBIH-e? PA ZAR NIKO OD BORACA ARBIH-e NECE DICI GLAS I TUZITI TUZILASTVO BIH-e ZA SKANDALOZNI I OPASNI POTPIS "IZDAJE" KO PRVO ONIH KOJI SU ODBANILI DRZAVU OD AGRESORA SRBIJE i CITAVE MASINERIJE JNA, ko drugo i same drzave, koja ce DANAS BITI RAZAPETA NA KRST Brisela, a time i SVI KOJI SU ODBRANILI RBIH-u !KAKIM SE NA SVE POLITICARE KOJI SU NA VLASTI AKTUELNO! IZDAJICE !
Sta su Srbi uzeli ili prisvojili od drugih naroda: 1. jezik od Bosanaca 2. pismo ćirilicu od grkomakedonaca, Cirilo, Metodije itd 3. himnu "Boze pravde" iz pozorisne predstave Davorina Jenka 4. teritoriju vecim dijelom od Albanaca, Bugara i Madjara 5. zastavu od Rusa a dvoglavog orla od Bizanta 6. tzv. srpska ratnicka pjesma "Mars na Drinu" je ustvari plagijat bosanske pjesme "Sehidski rastnak" 7. tzv. srpska pjesma "Tamo daleko" je plagijat stare turske pjesme jos iz stare Turske 8. gusle od Ilira s Dinarida 9. narodnu nosnju od Rumuna i Turaka 10. kuhinju vecim dijelom od Turaka 11. vjeru od Bizanta 12. tri prsta od nacista 13. sajkacu od Austrougara 14. srpske turbo-folk poskocice i dan danas plagiraju od Grka i Turaka itd itd itd mali je ovo prostor da bi se pobrojalo sve, uglavnom mozete sve dokaze o tome naci na netu, prvenstveno wikipedia.org Ima li taj narod ista svoje vlastito a da nije uzeo od drugih??????