Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi bilo da usvoje koji su im radni dani, jer njima tih dana u godini fali.
Treba vam smanjiti plare na 500 km pa hladite guzove ali bez para poreznih obveznika.
Predlazem da se Prijedlog zakona o prijedlogu izbornog zakona u BiH, razmatra po hitnom prijedlogu! Mislim, to je moj prijedlog, mozda neko nesto drugo predlaze?!
Radite nešto, je.bo vas prijedlog...daj usvojite nešto...kreteni kretenski!
poštovani gledaoci današnje zasjedanje skupštine bosne i hercegovine započelo je oštrim protestom velikog broja poslanika predsjedniku skupštine radi meko kuvanih jaja u menzi nakon što je većina poslanika odlučila da se jaja ponovo skuhaju i nakon što su se jaja ponovo skuhala izmedju mekog i tvrdog odlučeno je da se krene s prvom točkom dnevnog reda koje je glasilo u kojem datumu će pasti najduža noć na sjevernoj polutci ? Nakon 7 i pol časova rasprave odlučeno je koncenzusom da najduža noć na sjevernoj polutci mora pasti u onaj datum kada je najduži dan na južnoj i da se s tim predlogom ide u haag pred europsku zajednicu da se zna stav bosne i hercegovine po pitanju najdužeg dana i noći !!!