Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kladimo se u 1000 KM da NE SMIJU glasati za referendum!
E sad treba insistirati na referendumu...
braćo, povlačenje ! neprijatelj prelazi rijeku !
Al niko ne smije ponistiti odluku da mi moj najdrazi Mile ka.ra mamu i sestru svaki dan !
Aman zaman,hajmo na referendum.. haha, e genocidni narode,treba ce puno vremena da se integrisete u demokratsko bosansko drustvo ,a mi moramo imati strpljenje u toj vasoj integraciji,a rafarendum,pa sad lizite sto ste pljuvali,a onaj vas vodja sad malo stihno sa bukanjem valjda ga sramota i naroda i sebe,sta sve obecava i radi i sad sve to mora sam da polize,koje ponizenje i za njega i genocidnu tvorevinu tzv:\"rs\", vi bi vise voljeli da je ohr ukinuo tu odluku ali oni vama naredise da to samo polizete.Jadno i zalosno.
Ja razumio bice referenduma.......kaze Mile........kad ono corak !!!! Mile mozda znas dobro lajati ali su ti zato mala jaja !!!!! SIKTER
Kulturno umjetnicko drustvo \"RS\".. Dirigent Mile the krmak.... ajmo sad ruke ko je ZA,PROTIV, SUZDRZAN? Svi ste ZA? U redu... Ide muzicka... Jeeeednaaaa siii i jeeediiiinaaaaaa BOOOOSNAAAAA I HERCEEEEEGOOVIIIINAAAAA !!!!! TOO MILEEEEE!
Pa naravno.......sta je cobanima pogaziti vlastitu rijec.....kad je to obraza imalo !!!! SIKTER