Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napredna omladina ce donirati 5 KM nekom prosjaku ili pokloniti poderane cipele i cijelu godinu nositi oreol ponosa iznad glave kako su humanitarci !
Kod nas nema siromašnih i gladnih. Svima je dobro. Onaj ko nema, ima narodnu kuhinju, pa tamo može uzeti hranu. Postoje i narodni dućani, tako da mnogobrojni, više hiljada i hiljada njih mogu jeftino da kupe osnovne životne namirnice. Hljeb za pola marke, litar mlijeka za 1 marku. Sve je fino regulisano i funkcioniše. Dok je naše Vlade koja budnim okom brine o građanstvu, NEMA ZIME! Sve je ok, sve štima. Ima se Bogu hvala, pa onda hvala našoj Vladi i politici koju sprovode. A i izbori su pokazali da mi imamo svega osim pameti i da nismo siromašni. :))))))))))))
U BiH je svaki dan - Dan borbe protiv siromaštva !!!
Mislim da bi ucinili puno za ove ljude, ako bi barem danas oni koji su u mogucnosti odvojili iznos jedne kutije cigareta.
ovo je nacionalni praznik u bih..
gladujte kovas zasto sljivi izabrali ste fasiste kako u rep srpskoj u hercegovini i srednjoj bosni neka vam bude tako
...saće baki donijet gredica...