Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi ba šehidi, nije to bio DŽIHAD ! Prije 10 godina tu je stajao speomenik što jaran postavio svom drugu na samoj liniji razdvajanja. Sad ispade da čovjek nije ni znao da je poginuo NA ALAHOVOM putu, a branio je samo Sarajevo da ne bude Srebrenica GRANDE !
Šehidima ne treba spomenik, niti nišan, niti fatiha, niti jasin, niti obilazak već nama treba da nas podsjeća na ono što nam se dešavalo! Bosna je zemlja natopkjena šehidskom krvlju i ko zna mozda je bas na mjestu gdje zivimo nekada davno neki šehid svoj život dao!? Nije samo bio ovaj posljednji fenocid i agresija na Bosnu i Bošnjake već je to deseti genocid u nizu!
kad dodje neki evropljanin misli dosao u afganistan