Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dosta vise To ti je Srbijanska ambasada. Slovenacka ti je na drugom kraju grada. Ali sto je dosta, dosta je.
Uredjena sraonica za našu paščad. Dabogda im vlasnici prohodali na četiri noge.
Primjetio sam dosta pohrvacenja Bosanskog jezika. Mi u Sarajevu suskamo kada pricamo, prema tome kazemo: SETALACKA, SUTI, OPSTINA, MARI(e)N DVOR, PETORICA Zaustavite pohrvacenje Bosanskog jezika.
Super...sada imam i cinifu u gradu :-)
\"šetnica\" majke vam se našetam škutorske?
I ne rekne se setnica nego koracaonica papki jedni. Niste uputiti u oto pa ne merete ni rijet kak je pravo.
Divno, jos samo da Miljacka potece cistra i bistra puna ribe pa da se ima razlog za setanje. \"Aj prosetala Suljagina Fata....\"
DRAGI GRAĐANI FIRMA PARK NECE NAPRIJED DO SU SAVJETNIK PAŠIĆ REŠAD I DIREKTOR SEKTORA MUSLIĆ MUFIK TU ZAPOSLENI .OVAJ DVOJAC VEC VIŠE GODINA KRADU FIRMU A NIKO NEPREUZIMA NISTA NEZNAM ŠTA ČEKA VLASNIK KANTON DA OVE LJUDE UKLONI SA POZICIJA.NEKA NAM JE BOG NA POMOCI ALI OPET VJERUJEMO DA CE VLASNIK KANTON NESTO URADITI PO OVOME PITANJU HVALA PUNO
cuj šetnica, i opet da vas yebbe setnica!
klixovci sto ne napiset clanak o tom parkiranom autu sa CD registracijom od ambasade slovenije. neki dan ste pisali o irnaskom autu koje je nepropisno parkirano bilo. da vidim hocete li pisati i o slovencima. a sami ste uslikali taj auto.
Yebala vas setnica !
\'\'Obnovljena i lijepo uređena šetnica na Obali Maka Dizdara čini ambijentalnu cjelinu sa novim pješačkim mostom \"Festina lente\" Most \'Nakaradija\' se ne uklapa u ambijentalnu cjelinu dijela grada u kojem je izgrađen.