Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na koga će ministar sigurnosti sada pokušati skrenuti pažnju sa svoga kriminala?
Uvijek ima Selimoviće.
Cim potpise zakon o vojnicima potreban zbog transe MMF-a vraca se on nazad u cuzu XD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
gdje su sada oni koji su dislajkali kada sam napisao da u BiH ni jedan politicar nije nikada za nista odgovarao...lopovcine svi redom...
evo ih...
On je pusten da se brani sa slobode prema tome stvar nije gotova jos uvijek optuznica moze biti podignuta valjda se nece ispalit u Hrvatsku XD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Budimirovo puštanje na slobodu znači da je propao poslednji pokušaj državnog udara, čiji je režieser, i ovaj put, bio Zlatko Lagumdžija, čelnik SDP BiH. Ne bi se nikako smjelo dogoditi da cijeli ovaj slučaj završi puštanjem Budimira na slobodu, jer je neophodno radi digniteta institucija da režiser i izvršioci pokušaja puča ostanu ne samo bez funkcije, već i bez slobode. Ukoliko ova država želi da opstane, onda bez posla i bez slobode moraju ostati Zlatko Lagumdžija, ministar inostranih poslova BiH, tužioci državnog Tužilaštva Oleg Čavka, Dijana Kajmaković i Božo Mihajlović, tužilac kantonalnog tužilaštva Sanjin Bogunić, direktor SIPE Goran Zubac i njegov zamjenik Anđelko Hrgić, sudija Suda BiH Branko Perić i direktor OSE Almir Džuvo.
Nego znaci li ovo sad da je Oleg Cavka Zlajina pravna drolja kao sto su Bakir H. i Avdo Avdic bili Zlajine medijske drolje?
Gdje su oni crveni kmeri sa foruma sto su otvorili temu "Pocelo je"? Joj sto volim citati te diletante na forumu i smijati im se. MA sve i jedan tamo je panj da biti veci ne moze.
Znaci Zlaja i Damir opet popusili. Ali dobro, eno smislili su foru sa zlatnom kasikom. Eno mladi crveni kmeri je nosaju po Sarajevu.
Mirso Švicarac ....
ZNALI IKO, ZASTO NIKO DO SAD NIJE UPUTIO APLELACIJU SUDU BIH ZA NE PROVĐENJE ZAKONA O JEDINSTVENOM MATICNOM BROJU U NASIH TEK ROĐENIH, CIJI SE INTERESI I PRAVA KRSE ODMAH PO ROĐENJ !!! TACAN BROJ NE ZNAM ALI S OBZIROM DA JE PROSLO PREKO 3 MJESECA OD KAD SE NE PROVODI PRESUDA SUDA BIH, ZA OCEKIVATI JE DA SE RADI MINIMALNO OD 500 NOVORĐENĆADI ..OBESPRAVLJENIH BIH BEBA.. ZA NJIH NEMA NI APLELACIJE NI INTERVENCIJE , NI FTV-a, NI SENADA HAĐIFEJZOVICA, NI OBN-tv/ MIME SAHINPASICA .. NEMA NIKOGA,..SUPRO TOME, MEDIJI VODE KAMPANJU ZA PJEDINCA BUDIMIRA, PRAVECI OD U NAJMANJU RUKU NJGOVIH NEMORALNIH POSTUPAKA , ZAMJENOM TEZA, KAO NEKU POLITICKU HAJKU I AKO SU SVA NJEGOVA NEDJELA POMILOVANJA, JAVNO OBJAVLJENA U SLUZBENIM NOVINAMA..TAKĐER BUDIMIRU SE REDOVNO ISPLACUJE LICNI DOHODAK S TOPLIM OBROKOM CAK I KAD NE DOLAZI NA POSAO, MOZDA DOBIJE I NAKNADU ZA SLUZBENI PUT, ALI SE PROSVJETARIMA I PENZIONERIMA KASNI S ISPLATAMA I OPET NEMA NI FACE tv, ftv, MIME obn tv DA RENOSNO VODE MEDIJSKU KAMPANJU
Kako sad nema dokaza za hapsenje.Sta je sa tel pozivima,parama u sefu,dokazi da je primao novac itd. itd.....sta je sa ostalim hostaplerima koje su uhapsili. Ako ne postoje dokazi neko mora odgovarati zasto su ga onda uhapsili!!!!!!
Očito da u pozivima nije bilo ništa što ukazuje na krivično djelo, pare u sefu su mogle biti ušteđevina, možda pare od prodate krave, automobila... bilo čega. Ostali koji su uhapšeni su pušteni iz pritvora baš kao i Budimir... Dakle neosnovan pritvor i hapšenje.
Nakon sve ove halabuke ispada da je borba protiv kriminala PROTUUSTAVAN čin. Daleko će ova država dogurati sa ovakvim Lipicanerima. (da mi oprosti rasna konjska rasa)
Ftv i pojedini mediji su stali u Budimirovu odbranu i napraviše od njega heroja, ali sve neki inat onom crnogorcu Radončiću a ne shvata slijepi narod da su upravo oni FTV kuća stali na stranu kriminalcu koji će sad dobiti krila za svoje mutne radnje. EEEee moj narode kako nas mediji i njihova politika vuku za nos, a sve zbog ličnog interesa i nekog političkog medijskog rivaliteta. A sve opet po nama.
Kakve veze sada ima FTV sa odlukom Ustavnog suda? Ustavni sud je utvrdio da je čin hapšenja i jednomjesečnog pritvaranja Živka Budimira primjer teškog kršenja Evropske konvencije o ljudskim pravima i čovjek je zato pušten. Razlog tome su nedostatak dokaza i neosnovane optužbe Tužilaštva BiH. Kakve veze sa tim ima FTV? Ja koliko sam vidio, FTV je cijelo vrijeme govorila o tome da su prekršena ljudska prava Živka Budimira i to je Ustavni sud potvrdio.
Da je od početka dao što se od njega tražilo, sada bi ga pitali kakvih želja ima i šta će da bude. Pošto nije radio po nalogu (mislim na smjenu vlade) sad je odgovoran za sve moguće.
pomilovo ga kacevanda :P
SJEBALI SU NAM ŽIVOTE !
sam sebe pomilovao :D
mene stid ko nas predstavlja IDIOT DO iDIOTA SVE ! face nema dalje ...
Sredio Bakir i SDA da ne potonu skupa!