Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogla bi tuzilastvo i sipa malo i u poreznu uletit neke firme se obilaze redovno od strane poreznika a nekih ni na mapi nema a pojedini poreznici vile i vikendice prave i obilaze atraktivne svijetske turisticke destinacije
Prvo ovu zgradu Treba u zrak dognut pa Onda predsjednistvo!!!!!
kad država ubire porez, ona to radi kako bi zaštitila svoje građane (jer to košta) ... pitanje glasi : šta ova država čini za svoje građane i zašto plaćamo porez ... (uhljebi koji primaju plaću od poreza se ne računaju da su u službi građana)
Konačno je netko izgleda shvatio da se proračun puni urednom napkatom poreza a ne da ga pune policajci s radarom iza svakog žbuna i garaže ... Poreznike i inspektore natjerat da rade ... Od 10 plaćanja samo na benzinskoj ti uredno daju račun, ostalo sve klasična KRAĐA i UTAJA ... Po kafićima jedan isti račun se po deset puta daje . . . !!!
a može li meni neko reći šta mi kao građani dobijemo od države za te pare od poreza
harač rajo, harač