Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra stvar
Bolje da vjezbaju kraj Vrbasa nego da se drogiraju. Ovakvi inicijativa treba nasoj napacenoj jednoj jedinoj BiH. Dajte vise pravite vise igralista,vise fabrika da ljudi rade, vise restorana, vise igralista, vise parkova i vrtica, a manje crkvi,dzamija, kafica i kladionica. Isto kao da neko sistemski unistaje domovinu
naravno da nije isto al kazem da postoji park slicnih namjera i to je samo jedan dio jer nema nigdje ni slika ni klipova da mogu naci...i ovo jedva...
i tebi ovo isto ko i u bl? hadj dobro... nemam vise komentara uzivajte
http://www.youtube.com/watch?v=7j4MDXvcYwM eto negdje na sredini ovog klipa se vidi taj park al sto je vec neko naveo, dobro bi bilo u svakom gradu (pa i selu) napraviti ovako nesto... svaka cast za realizaciju u BL ;)
ako nema parka...ima reklama ;) http://www.youtube.com/watch?v=ASL7j3VARjY
daj mi link sa slikama?
Ono na sluzi npr samo ono trcis i stanes jednu seriju zgibova.Onda dalje nastavis trcati nekolko metara do razboja(koji je presirok)i uradis seriju dipovaa i sta vec dalje ima....dok je ovo sve na jednom mjestu.
@analiticar upravu si sve sto si rekao za Betaniju.Sve je ono na Betaniji dobro al problem je sto je pola vec razvaljeno i drvo ono istruhlo.Bilo bi dobro kad bi na Betaniji postavili ovako kao ovdje zeljezne i da im je fin hvat jer one na Betaniji sipke su malo podebele i zuljaju nekako a okolo ono na cemu stoje je od drveta..Al oni su to pravili u prirodnom stilu pa je sve od drveta i tako je kako je.Ali mislim da bi ovo trebalo da ima svaki veci park jer ovo je zaista potrebno ovome gradu.
Sve je ovo ok al jadno je da ovo ima samo jedan grad na jeednom mjestu. Ja bi ovo predlozio da se uradi u svakom gradu po 2-3 minimum ovako kao sto je ovo sad u Banja Luci npr. pored vrbasa to napravili i zasto nebi mogli na jos jedan dio grada Banja luke staviti ovo,na razlicitim lokacijama grada da ima i tako u svim ostalim gradovima mpo 2-3 minimalno,jer ipak zdravlje je najbitnije a ovo je predobro.
po uzoru na Bg, ali ovaj put je lijepa stvar u pitanju!
ima tacno u velikom parku na dobrinji kod policije + na to sve park jed pod besplatnim wireless-om -- nema dalje ;) ... morate vi jos vjezbati u BL :D
haj ba nemojte lagat... ne ide vam u prilog...gdje tacno ima ovakvo mjesto u sarajevu? Moze li mi neko slike postaviti? Imaju parkovi za djecu ima ono na betaniji ali to nije ovako, nema stepera, nema gotovo nista od ovih sprava. Uglavnom ja sam realan a vi mozete lagati kolko hocete al sebe ne mozete. Umjesto da se trudite da bude nesto ovako i u sa vi se obmanjujete. Pozdrav
ne ofiraj se.Da si sarajlija znao bi kod nas odavno ima ovakvih stvari,Sarajevo je imalo teretanu,kada su ga imala 3 grada bisve drzave.Da si sarajlija,znao bi da je Sarajevo prvi grad po mnogo cemu. Bolje da vrate stari sjaj koji je grad imao,da renoviraju simbol grada i jos mnogo toga.
U Sarajevu postoji nešta slično ovome na Betaniji, u parku koji je jako lijepo zamišljen i uređen. Međutim, koliko vidim ove sprave su malo bolje i sofistticiranije. Na Betaniji je sve napravljeno više u šumskom, prirodnom stilu, dakle sve od drveta, odnosno balvana, nema stepera i kosih klupa za trbušnjake i nema paralelnih preča. Betanija je više zamišljena kao trim staza u prirodi, i to je jako lijepo, ali bi nam trebalo i ovako nešto, da kažem malo urbanije. Opet kažem, ono što je najžalosnije je to da je su Betaniju već u par navrata poharali nekakvi kreteni, pa je dobar dio sprava već oštećen ili uništen.
Svaka čast! Odlična ideja! Ovakve stvari bi trebale da budu normalna pojava u svim naši gradovima i parkovima. Žalosno je što mi u Sarajevu još uvijek nemamo ovako nešto i još žalosnije je da i ono što ima papci i stoka polome preko noći :(
KOJA STE VI BIJEDA OD DRZAVE..ONAKO DJUTURE ..OVO VAM NESTO...DIVI OVE DVOJICE STO NADGLEDAJU KODA SU SVEMIRSKI BROD NAPRAVILI A NE OVU ZALOST .. JOS DOVELI OVE MOMKE KOCKASTIH GLAVA DA ONO LAFO POKAZU MISICE BOSANSKE TJ SRPCKE..FIJ BJEDO!!