Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači normala sad ?
Kažete, stanje se normalizovalo? :))) Pa sve je isto kao kada zavrnete pipe. Isto je ili pukla cijev, ili vi zavrnuli pipe. Vode nema. A čijom krivicom? Pa vašom: SRAM BILO VAS IZ VODOVODA I KANALIZACIJE!!!
Ja nešto sumnjam da je to njihova krivica. Vidite da se kod nas grade samo shopping centri, šminka... Novac se ulaže u to da se ljudima mažu oči mjesto da se riješi osnovna infrastruktura, Bog zna koliko su stare ove cijevi.
@NigdjeNaSvijetu 1889. g. :) http://www.viksa.ba/Historijat/glavna.html
normalno... do veceras kada opet nestane :)
Lazete ko pseta kao i vodovod da vode nema Sasvim slucajno sam bio u mogucnosti proci deset puta glavnom cestom izmedju 2 i 6 ujutro i NIKO NIJE SANIRAO KVAR Nikad nisam usao da komentarisem ali morao sam ovaj put jer ste krajnje bezobrazni iz vodovoda a u mom stanu nema vode vec mjesec dana od 23h-6.15 ujutro te poslijepodne od 11-15:30. Svaki dan se zalim preko telefona dva puta i da je vise gradjana i da nas je vise mozda bi se nesta i uradilo, sta cu ja kada se vole sarajlije zalijevati kanticama tako vam i treba kada ste pasivni i njemi Eto vam i profil da ne bude ja anonimac pametujem raja zalite se imate puno pravo vi svi placate vodu kao i ja i ovo nije u redu
Voda dosla, a meni proslo vrijeme za kupanje. Haj, sacekacu iduci termin, pa ako bude vode a ja nagodan...
Svaka vam cast. Brzo. Efikasno.