Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pomoci zivotinjama, a ljudi u Prijedoru skoro da i nema, cim mogu 30 godina da kriju mjesta masovnih gobnica, sute o zlocinima i zlocincima, kao da nista nije bilo. A zlocinci i dalje setaju Prijedorom i obavljaju razne funkcije u gradu i sire. Prijedorcani ih gledaju svaki dan, susrecu se sa njima i zadovoljni su da ubice i zlocinci vladaju u Prijedoru. A zivotinja mi je mnogo zao, nevine i jadne ne znaju sta ih snadje.
Grešni su ti Prijedorčani, previše grešni prema svojim komšijama ...
Padala jos mjesec i poplavila sve
pa ne morate bas od svake prirodne katastrofe raspirivat nacionalnu mrznju....a zna se dobro da u takvim nepogodama uvijek sirotinja strada...
Sirotinja je najveca bagra kad krene rat
Mašala
nek se pitaju zasto
kad pogledam sve ove komentare...ovdje je i dobro stanje s obzirom na ovoliku mrznju
pozivaju se srbi u prijedorskoj opštini da na kučama i stanovima istaknu bijele plahte i da na ruke stave bijele trake kako bi se voda povukla zbog kletve onih koji leže u masovnim grobnicama u prijedorskoj opštini,u suprotnom još će više vode inšallah da bude i još veći nivo vode će da naraste.
Neka masala
Opet na sirotinju...neda se glave dugnut,pa ga jebi
Bogumil,čim se čuje ime Bosna i Hercegovina,odma se pomisli na rat,a kamo li ove gradove koji su imali torture,stradanja masovna..i tako...Haj ne pomisli ti!a naravno da smo krivi,sami sebe u propast gonimo sa neodgovornim ponašanjem..to bez daljnjeg..
Danas Prijedor, sutra neko drugo mjesto......mislim nemojte to vezati sa ratom i nekim "Bozijim kaznama"....to na stranu, znamo sta se desavalo u Prijedoru....ali generalno, *e*ali smo planeti mater sa svojim ponasanjima, isprobijali sve omotace oko planete, opoganili je do jaja....i sada to dolazi na fakturu
Oteto, prokleto.
Top komentar pun mrznje. E Bosanci moji...
To nije mrznja, vec duboko razocarenje, a zasto je to tako -to moras sam shvatiti! S obzirom na to da ne znas ni emocije razlikovati, ne ocekujem previse od tebe da shvatis!
Zabranili su setnju za dan bijeli traka kriju masovne grobnice ubice setaju gradom ponosno gledajuci porodice zrtava cekajuci priliku da dovrse posao neka ih voda nosi svakako su sve na haramu stekli
SubhanAllah
Bog place nad Bosnom propalom!