Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...uopce mi nije zao...uopce...dosta vise bilo sazaljevanja...dok virus zvani bosanski stanovnik oko sebe unistava prirodu uz glavni izgovor kao NEMA SE NEMA SE...BACAM SMECE U RIJEKU... NEMA SE...LOZIM GUME I SMECE NEMA SE...SIJECEM ŠUME NEMA SE ...UNIŠTAVAM KORITA RIJEKA NEMA SE...PALIM SVE ŽIVO STO MI DODJE POD RUKU NEMA SE...GRADIM NEZAKONITO TAMO GDJE NE TREBA NEMA SE...FURAM AUTO ŠTO ZAGADJUJE... NEMA SE...RADIM ŠTA HOCU I TRAZIM SADAKU!
Svi vi koji zivite tamo,vrlo dobro poznajete rijeku,odmaknite se malo od rijeke kao sto su i nasi stari radili. Rijeci Praci nije prvi put da nadodze i da nosi sve pred sobom, pamtim je ja iz brda u brdo.
A do nedavno se ovdje dobra riba lovila i uzivalo. Koje smece,mati mila!
a vidite smeća
to ih je Bog kaznio sto nisu slavili danasnji Dan drzavnosti...
@Juraj.Janošik Ovo je Pale-Prača... Općina u BPK, a ne Karadzicevo Pale.