Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najvjerovatnije materijal sa obuke. I ja sam svoj bacio u smece ...
100% sa obuke jer ovaj materijal nije uslikan sa zadnje strane jer bi se onda vidjelo da nema bar koda koji na popisnicama sa popisa ima. Smecari novniarski nista vise..
Ma pusti ove kvazi-novinare, a pogotovo ove kvazi-prepisivače, njima samo da je senzacionalističkih naslova i tekstova da bi se čitalo i da bi se raja prepucavala. Ko ih ne zna skupo bi ih platio!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A da nije mozda materijal sa vjezbi tj obuke?? De pogledajte malo ima li bar kod na listicima i kontrolniku? NEMA GARANT! To su materijali koje su instruktori i popisivaci imali na vjezbama, bez vodenog ziga i bar koda, nevazeci, i sluze samo za ucenje. Neko pobacao smece poslije popisa i bacio i to. sta ce mu to vise? E moji novinari...
Što te ovo čudi? Samo lose vijesti kod nas prolaze. Ako nema loših, onda napraviš sam jednu. I kada bi se pokazalo da si u pravu, tj kada bi iz Anadolije shvatili da je greška, misliš li da bi oni to javno priznali i izvinili se? To necemo dočekati
Upravu si Damire, nego se ovi prepali za Bosnjacko pitanje jer znaju da ih nema ni 30% pa sad sve dizu na noge kako bi popis prikazali losim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Novinar koji je ovaj popisni materijal pronašao, uslikao i objavio ga trebao bi objasniti kako je došao do foto kopiranog obrasca P-2. To vam je posljednji obrazac na drugoj slici. Obratite pažnju na crne kockice sa oznakom X. One moraju biti iste boje kao na prvom i drugom obrascu. Inače kod nas se prvo nešto objavi pa tek se onda provjerava vjerodostojnost objave. Također na slikama je vidno da je obrazac P-3 (kontrolnik) prazan. Obrazac P-1 prazan. Fotokopirani obrazac P-2 prazan. Sve ukazuje da se radi o materijalima koji su korišteni za obuku instruktora i popisivača. A na veliku podvalu zato što je neko u nedostatku obrasca P-2 iskoristio foto kopiju istog i javnosti objavio čistu LAŽ.
Ako Bosnjaka bude 50% dizace popis u nebesa, a ako ih bude manje od polovine stanovnistva, kukace ko sinji kukavci kako je sve neregularno i podmetnuto sirotim i napacenim Bosnjama.
ova stranica kako je postala klix je postala cunga lunga stranica postavljaju vjesti koje nisu provjerene
da da opet su popisali narod....
dzaba vam sve kad oni tvrde da je popis prosao ok... ovog popisivaca nije tesko pronaci ako se zeli
istarzivacko novinarstvo, sjedi 1 iz slike se vidi da se radi o kontrolniku sa obuke
Materijal s obuke, vama samo da je senzacionalizmom privuci citaoce, nista vam ne valja...
Ja nzm sto ovaj popis svi pokusavaju pokazat nepravilnim , logicno je da ce bit nekih propusta i da nece sve biti sve tip top ali nigdje se ne moze uradit savrseno. Msm da posle nove godine krece kriza nakon objavljivanja rezultata. Kojoj god strani ne bude odgovaralo proglasice ga laznim ovim onim znaci siguran sam.
mozda zato sto jest neregularan? il da nastavimo s idiotskom praksom stavljanje glave u pijesak
Ma znate kako ? Bio on regularan ili ne , rezultati ce se priznat , samo je pitanje ko ce vise kukat tj kome ce rezultati manje odgovarat.
nek si bacjo, svib da bidu popisati e nemore
Seko, de dešifruj da i mi razumijemo štas' napisala ;-)
Neko se zeza al ono posteno!
Kad će platit'?
trebaju mi pare da mogu ići u kurve..
Vjerovatno se ljudi izjasnili kao Bosanci, pa završili u kontejneru. Nisu jedini.
I dalje mi nije jasno kako su popisivaci uspjeli promasiti moju kucu, ovaj popis je stvarno sprdnja.
Ridikulativno! :D
Posle markala 1 i 2, srbrenice, tuzlanske kapije, tuzlanske kolone..., muslimani hoće sada i sa popisom da manipulišu! Popišam im se na lažljivi i pokvareni karakter!!!
Opet ti srpcicu ?
oj kumasine lose zboris do bola :(