Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj je da se zbune bosnjaci i svrstaju u tor koji se zove ostali.
Svi su ljudi na svijetu isti, prava su nam jednaka dana. Al' kada bi smo svi bili malo bistri, pa da spoznamo čuda razna. Čuda ima mnogo, na svijetu ovom, samo ih treba iskreno tražiti. Treba se okrenuti životu novom, i samo se treba malo odvažiti. Ona ne znaju za jezik, vjeru, a i nacija im je strana stvar. Eh, kada bih mogao otići u drugu sferu, kakva bi to bila, slatka, lijepa, čar.
Je*o majku, kakve greske ba? Greska ako kazem da govorim npr. bosanski jezik a ne srpski ili hrvatski, ili nebitno sad... Ako ja osjecam da govorim bilo koji od ta tri jezika, moze li mi neko zabranit' ili kaznu naplati', nemojte biti smijesni...
Znaci postoji "Brazilac".
"izjašnjavanje građana o njihovom etničkom porijeklu od izuzetnog je značaja, jer bi ono predstavljalo dodatni pritisak na predstavnike vlasti u BiH da provedu presudu Evropskog suda za ljudska prava u predmetu Sejdić - Finci i time iz Ustava BiH otklone diskriminatorske odredbe prema građanima koji nisu pripadnici jednog od tri konstitutivna naroda u BiH." BITNO JE BITI OSTALI.
Postoji li opcija da se zaokruzi "ciganin crni" ili "brazilac"? Unaprijed zahvalan na odogovoru.
nemere se ništa zaokružiti, nego ti popisivač zaokruži šta on šćedne
postoji naravno. ili reko to ili bosanac ili musliman opet ces biti ostali.