Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa stranci su ti i naštelili izbore.. jel hare 2006 kod duške jurišić kad je bio s thićem gost,reče \"tihiću vi dobro znate da SDA nije dobila nijedne izbore od rata\". ha! e sad lepog treba pozvat pred kamere da ponovi to i da objasni šta sve zna a do sada nije smio da kaže!!!!!
....cuuuj, ponovo broje samo NEVAZECE a ko kaze da su svi vazeci ispravni...u normalnim zemljama broji se SVE iz pocetka...jos svemu prisustvuje precjednik VRHOVNOG SUDA (u ovom slucaju bi to treb\'o bit precjednik suda BIH iako ga dodiqi bas previse ne voli, OHR i OEBS-a) samo tako se more dojti do istine...
Sam cinjenica da je Ivanic dobio skoro 50 % glasova trebala bi neke ljude da natjera da se dobro zamisle o politici koju vode. Vjerujem da ce se neki \"zemljaci\" prepoznati u ovome.
nepiše na listiću ime i prezime glasača pa da znamo šta je ko a i šta će nam \"novi\" ustav i ko je ovaj majmun evropski da on nekom naređuje MORATE donjet ustav, E NEMORAMO!!! MI IMAMO USTAV REPUBLIKE BIH!!!!
blago mene snjoooom blago mene snjooom MOJOM DOMOVINOOOM
Predlazem da se usvoje listici samo onih koji nisu Srbi i da se ponovi glasanje za Srpskog i Australiskog predsjednika clana samo u Sarajevu i Tarcinu. nema razloga da im ne vjerujemo na postenom izboru. Ovo je jedini nacin da se promjeni ustav Bosne ponosne a usput i Australije Cije li je ovo maslo...Clinton & company ???
DOLE KORUMPRANE VLASTI KOJE LAŽIRAJU IZBORE !!!!!! PONOVITE IZBORE U CIJELOJ BIH S A D A !!!!!!
Trba Dodi zaprziti corbu. Ivanic je bolji srbin. Manje je ukr\'o...
a pazi ovih što začatavaju s nebulozama o dodiku koga boli k... više za njega počistimo našu TAMNU AVLIJU
@aha.....kome je to cobane tvoj vrhovni krkan ucutkao usta.....pa on laje uglavnom ali u vjetar.....i pazi seljacicu da jednom zbog tog vaseg vrijedzanja i seljoberluka i cobanskog prkosa ne pocne nesto drugo frcat umjesto drvlja i kamenja papcino !!!!! RS=SELJOBERLUK=KRKANLUK=GENOCID
opet nam ga mafija uvali....mamac se ovaj put zove Angelina Jolie a oni svoje rade...još malo pa izdaja tzv. podjela državne imovine nemože ovakvo ludačko stanje dugo... građanski rat tek treba da se desi
Ja mislim da je dodik derpe, a vi kako hoćete.
ulica majka... poručuju hrvatski sindikati
@axa Je*o ti dodik mat.er u usta!
Bas ti je ovo porucivanje preko LAGUMDZIJE ili nekog \"drugog\" pravo. Imali ste vi i bolje LAJACE od njega ali Dodoik ih je sve ucutkao. Koliko se ja sjecam da je dodok je vec dao do znanja da mu Lagumdzija nemoze biti sagovornik i vec je diskvlifikovan, zato vam odgovara bilo ko drugi da probate iz pocetka pa ako i to ne ide onda drvlje i kamenje. Ako mislite sebi dobro onda sa Dodikom u lijepo, nemojte pisati uz vjetar.