Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li iko u zatvoru završiti???? ne 5-6 godina, već 50-60 pa će drugi put dobro promisliti neko prije no što lažira!!!!!!!!! I nema za vikend kući kao što je sadašnja praksa.
Slažem se da bi i tužilaštvo trebalo istražiti gasovanje u Čapljini,očito je da je bilo lažiranja izbora u hercegovini,što no kaže Đuro-Tužilaštvo,na tebe je red.
Gospodo tuzitelji, evo posla za vas. Javnost zasluzuje da sazna imena onih koji su bili u izbornim komisijama, brojali i pokrali glasove. Ako se u zatvot ide zbog novcanika, u apsanu treba i one koji kradu ljudima njihovo pravo da budu - narodna vlast. Ako se to ne dogodi, izbori su obicna farsa. Kao i sudski sistem. Kradja glasova na izborima je najprimitivniji politicki zlocin!!!
Bruka od izborne komisije....
pa red bi bio da nekoga i uhapsite za o varanje u čapljini... i osudite na 5-6 godina pa će idući put biti manje varanja
nista nije ko sto izgleda Ja (2009)
zna se -HDZ !
Samo budala ce ponovo izaci da glasa... Stoka. Znaci narod glasa a ni laziraju rezultate... pa hajmo ponovo... NAROD ZNA... Al\' u ku-r-cu...