Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jel ovaj ubijo bosnje ili srbende. Ako je srbe ubijo nek su ga pustili
Samo vi oslobadjajte ratne zlocince GLUPI BOSNJO
gledaj komentara hahaha, ajd znamo da su poturice gentski glupi sto je poznato u u vicevima al zasto to dokazujete ahaha a sto se ismijah...
A kako to da nijednog bosnjaka ne puste?! Moj komsija Osman odrobija na igmanu svih 15 godina. Ama ni dana pomilovanja. Zaista su borci kaznjeni sto su odbranili BiH i ponizili i obrukali JNA jer su goloruki 'jadnici' 4 silu oborili na koljena.
Zar neshvataš pobro? to je da nam slučajno nebi palo na pamet da se opet branimo ukoliko dođe do agresije - a doči če sigurno 100%.
neposteno govoreci@ Kako nije sudjeno bosnjacima za ratni zlocin?! Nije im u Hagu sudjeno ali zato jeste u BiH. Time su dodatno kaznjeni a pravi zlocinci nagradjeni. Nije isto lezati u Zenici ili na Igmanu i lezati u Hagu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
opet ce balije imat u komsiluku ratne zlocince,samo tako pod precku,pa ce se jednom opametit za sva vrjemena i znat ko im je dusman a ko im je prijatelj,neka im se avazi i ftv_i i komunjare u zdrav mozak al opet ce njima bit drugi kriv.dragi moji bosnjaci vi polako dolazite k sebi za razliku od balija zato samo nastavite borbu za svoje
ovaj bi tebi kao dokazanom fašisti trebao biti drag pošto je vršio zločin prema tebi mrskim srbima
Sjeme im se zatrlo genocidno, vlaško, pagansko-svetosavsko!