Udruženje "Av, Mau"
0
Pomozite transport pasa u Zagreb
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad si takva faca i borac protiv kiminala, hajde ti prevezi te pse u Zagreb i ucini dobro djelo. @komsija - kad ti djeca prestanu malteretirati pse, mozda ih psi prestanu gristi. Hodi sa mnom porazgovaraj... @novotar - sta su ti uvehabije u rodu... kad bradu odsjećeš, javi se za riječ. @ pastun... je si li to , mame ti, opet terapiju preskočio. Sad će hitna doći da te ponovo hospitalizira
Taman prilika da malo \"popričam\" sa članovima AV MAU koje smatram odgovornim za ugrizanje mog djeteta od strane lutalice koju hrane ovi ublehaši!
Fuj seljaci jedni..Ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude..Vas treba pobiti..
Il te štetočine pobijte il kastrirajte
ima nas jos takvih! :)) vi ostali pomazite ljudima, pa ce svima bit dobro. ha ja
@ja Da ti slučajno nisu fetiš? Joj bolesnika!
ti si retardu bolestan, idi trazi pomoc kod ljekara pod hitno !!!!!!
Dajte to pobijte
zar smo dotle došli
ja mogu i zato cu doci! i ujek cu prije pomoc ovim malisanima nego ljudima..UVIJEK
Cakano!!! Voljela bi da mogu doci.
Bravo Av-Mau!