Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda si i djelimicno upravu, ali kes se sigurno nece dijeliti onima koi imaju takve namjere, prosle godine smo podrzali 11 biznisa, a trenutno njih 9 jos rade i uredno izmiruju obaveze Drzavi, mislim da cemo i ovaj put uspjeti, s tim sto su nam kao udruzenju uvjek dobro dosli novi prijedlozi koi bi doveli do veceg zaposljenja Roma u BiH.
Uspjet ce te sigurno sa tim projektom.... Vec unaprijed kazem da je to cisto bacanje para,jer nemoze se njima pomoci na taj nacin kada im dajes pare.Bit ce u prvu kafanu i opet kokuz....