Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nek nije ikar, pa makar...fala i na slatkišima :)
sa ikarom smo trebali poletiti pa nismo, sada cemo dobiti dedal konzerve :)
...a ionako padamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Dobra stvar samo moraš imat 1 litar vode da zaijes.Ko nasa gurabija al na steroidima :-)
...dakle, štemazjlom se jede...
Znaš znanje jbg :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A nesvrstani.
Ja sam zadnji put jeo ove plocice od keksa prije nekih 20 godina i mogu slobodno reci da je keks visoko energican.Jos uvijek nisam ogladnio ,niti imam potrebu za jelom.Ovaj keks je cudo.Sve pohvale proizvodjacu.
opet moramo biti dio nekog eksperimenta..,joj joj...
keks je inace veoma dobro protiv poplave
"Ikar" je to, samo ga prepakovali...
"U saopštenju je navedeno da je ugroženima hitno potrebno flaširane vode, hrane, šatora i lijekova." da li su poslali ovo sto navode da je najpotrebnije ili salju samo taj keks? ne razumijem objavu nikako.
Mjenjam lanc pakete:)
I on B.K.M se javlja sada. ih da je blize pa da ga natjeramo da jede ikar i ovaj keks cetiri godine.... Jedina organizacija-Ujedinjene nacije- koja se ne pridrzava borbe za prava covjeka, bas su jadni, jadniji nego neki narod kojem treba pomoc
opet da potrose zalihe iz 1962 godine, dokrajcite nas. sram vas bilo. u ratu ste nam slali keks u smedjim kutijama na kojima je pisalo da je proizveden 1962. godine a po okusu i ponasanju materije kada se spojila sa vazduhom to se i potvrdilo. jos su kutije bile zalivene katranom. SVAKU NASU PATNJU PROPRATE ISPITIVANJEM NEKIH NAMIRNICA ILI LIJEKOVA NA NAMA.
Mozel on u kazan da se izvuce kakve maksuzije, ionako sljive nece roditi
Nesto pravo iz Pokemona:D Ovo kad te zacepi, donji si...
Ako nas hocete dokrajcit, posaljite sljedece: 1. Lece(GMO) za supe, 2. Ikar konzervu(iz 1937.g.), za glavno jelo, 3. Keks, visokoradioaktivan, za zahladiti, 4. Posaljite i Ban Li-moon-a, za serbe. Ali predevero je nas narod i goru bagru od ovih stranaca koji ispituju granice ljudske izdrzljivosti. Neka nama jedni drugih.
Hrvatima to ne treba, taj keks nek si zabiju negdje...
Koji nam se sad eksperiment sprema?
ima ovaj keks i dobrih strana ; baciš ga u podrum a on izvuče svu vlagu.