Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhaha mogu kuvajske pare u Orasje a samo mogu opet Hrvaske u Orasje srpske mogu samo u doboj i bijeljinu,a u maglaj nemogu ni jedne svej to nama dao zlaja sireci brstvo jedinstvo prvo se mora obnovit dje su gradjani koji imaju duple pasose pa gradjani koji nevole drzavu pa onda ovi dodju ako dodju nared sto vole drzavu i sto nemaju rezervnu.Damir hodzic ce gradit cestu kroz hercegovinu do CG brzu a nece da gradi cestu od Sarajeva do TZ brzu,kako bi mi ispali multi kad bi to uradili,SDA nazivaju naciolistickom strankom et samo sto neblati islam i nesprdaju se sa njim kao bakir hadzi-beg sprda se mevlutom ahoce da bude muslimanima prijesednik hebo on zlaji zenu,a da je kuvajt obnavljo Zeljezno polje tornjak bi sutra u havazu napiso da teroristi obnavljaju Zeljezno polje,ja mislim da su bosnjaci-muslimani ugrozeni na prostoru na kojem oni zive od muslimana multi kulti i mjesanaca citaj pocetnika.
pa se zalite na islamske zemlje , samo da vas cujem
Otvoreno Pismo vlade I parlamenta BH, upuceno Kuvajtu Samo vi njima popravljajte kuce, a BH vlada I parlamentarci ce se voziti u Audi 8 starijim od 2 godine?!?!!? PA KODLE VISE!!!
sto kuvajt ??? nismo glasali za kuvajt.je*bo vam SDA sve u boga
placi placi
Da oni ne dovuku i svoj zivalj ..
Samo sadakeee, samo sadakee..... zivimo od sadake.