Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam GRASu na solidarnosti da prihvata smece drugih zemalja.
Kaže mi komšija, inače švicarski penzioner već 10 godina, da se u ovim trolejbusima vozio na posao kad je otišao u Švicarsku, i kaže da su strava udobni, sjedišta su futrovana spužvom i obložena velurom, nisu ko kod nas drvena. Svaka čast Sarajlije, zavidimo vam na novom udobnom prevoznom sredstvu :-)))
Haj sto smo rupa jarane, nego i sto smo otpad.
Bando lopovska, smrdljiva, nepismena kada će te ljudima u invalidskim kolicima i majkama sa kolicima osposobiti prevozno sredstvo (autobus, trolejbus itd...), ljudima koji su se borili i ginuli 92 da bi vi i vaša sela mogla da rade u tom bjednom smetljarniku koji živi na aparatima od tuđe sadake. Želi te da vam neko kartu plati, a šta vi daje te Hepatitis, Sifilis, set gripa (ptičija,svinjska itd) leglo virusa i bakcila. Znojne i smrdljive neuke revizore. iskopane prelaze na glavnoj cesti preko tramvajske pruge, vozila opasna za život koja eksplodiraju i zapale se usred vožnje. ŠTA VI HOČE TE??? smrdljivci neobrazovani.
Ovo gore smetlje nego ovi sada , postali smo Europski odpad oficijelno :-D joj gnjida koji vode ovu vukojebinu hahah
TRG AUSTRIJE - JEZERO !
retardirano u mozak. gradjani Sarajeva se voze na tempiranim bombama.
Jeftinije prodati ili pokloniti nama nego platiti reciklazu
Sad ce bosanski huligani pocet svrljat ko i obicno nista nam ne treba kakvi smo :D
jos donacijskog smeca za vise nesreca.Bravo!
I moj komsija doveo polovnu zenu samo je prefarbao
Debili što ne pokrenu VMC da proizvode a ne uvoze polovne,godina dvije i opet po starom
Biseru, a kad je VMC pravio trolejbuse???
dok nisam otisao u Njemacku,nisam znao sta je tramvaj..Ovi kod nas u seheru ko avioni kad polijecu..
Imal sta novo?