Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka zive, neka crknu kada su glupi, umjesto da se svi dignemo i zbacimo ovu gomilu kretena i lopova sa vlasti mi se i dalje koljemo, fuj koja stoka, ali sta ces, mujo, milojko i jozo vise vole reci da su bosnjak, srbin, hrvat nego omoguciti bolju buducnost sebi i svojoj djeci. eto to je bosna da prostis
Kako Sulejman Tihić reaguje na činjenicu da više od polovine stanovništva BiH živi na ivici siromaštva? Tihić: Mene to ne zanima, ja sam danas razgovarao sa gospodinom Dodikom u Laktašima, pokušavajući postići dogovor i kompromis u cilju relaksacije odnosa, ali bojim da se da od dogovora nema ništa. Za sve je kriv Haris Sialjdžić koji je oborio Aprilski paket, pa onda nije prihvaćen toliko napadani Prudski proces, kojeg sam ja inicirao, i za to nagrađen ličnošću godine 2008 u Nezavisnim novinama. Predsjednik SDA ponovio je već ranije iznesene stavove o siromaštvu u BiH: - Molim vas nemojte stalno prikazivati samo crne stvari, pa u ovoj državi ima i srećnih ljudi. Pogledajte napriimjer našeg SDA-ovca Rešidbegovića u BH Telecomu, pa on ima 9000 KM mjesečno platu. On je srećan i zadovoljan čovjek. Pogledajte Jasminka Akšamiju, on je direktor Telecoma za investicije, ima 6000 KM. Pogledajte Irfana Ajanovića u parlamentu.Što o njima ne pišete, samo o sirotinji, naglasio je Tihić.
ti si vjerovatno šljego iz neke vukojebine pa ti je sve dobro...razumljivo za sortu poput tebe...ovdje ti voda teče iz zida (iz slavine) a u brlogu odakle si se dovukljao vamo, si morao kozijom stazom i sa kantom po vodu, balegaru...takvima ko tebi se ispunio san cim krocio u jednu o sarajevskih opština, sad kad si u obećanoj zemlji (Sarajevo) živis u stanu gdje ne moraš po vodu svaki čas, gdje ti struja izlazi iz zida (sijalica) i gdje imaš TV čiji program se napaja kroz kabl...za tebe je to univerzum a jos pride imas posao u drzavnoj sluzbi ili mozda u telekomu, odakle mozes dobro da naplatis svoj nerad pa mozda i putem dnk veza iz (elektroprivrede) i dovedes struju u svoj prijeratni brlog...ti si sebe i svoj okot obezbjedio za narednih 100 godina a nama koji smo rođeni pod reflektorima sarajevskih porodilišta jedina alternativa je bježanje u inostranstvo ne da se bogatimo nego da opstanemo...uzivaj!!!
Trebalo bi penzionerima i seljacima zabranit glasanje na izborima, 100% bi se promijenilo puno stvari. U nasoj zemlji je najvise ovakvih, a njima obecaj redovnu penziju i eto glasa... j.e.b.e. se njima za ostale ljude i situaciju u drzavi.
Pa zar ne vidis da je Ismet malo zaostao u razvoju ?? Nemoj ga dirati, jadnik.. !! Nije on kriv sto ga je mama okotila ogranicenog.. !!
Ismete ne kaže se koi nego koji. Vjerujem da tebi nikad bolje u životu nije bilo.Samo bi dobro bilo da si napisao odakle si ,,šljego\'\' u grad, ko ti je bio štela za posao ili imaš neku benificiranu penziju, koliko si donacija dobio i koliko ,,zemljaša\'\' imaš u općini, kantonu, itd...??
TO JE NASA REALNOST,A NAJVISE VOLIM KAD NASA FINA DIJASPORA POCNE NAMA PAMETOVAT.NPR. OVAJ @ISMET PREDPOSTAVLJAM DA JE NEGDJE 1000 KILOMETARA UDALJEN OD BOSNE A NAMA SERE OVDE KAKO SE U BOSNI ZIVI....IZVINITE GOSPODINE,AKO JE VEC TAKO ZASTO STE ONDA VI POBJEGLI U DIJASPORU,KAD JE VEC OVDE TAKO DOBRO KAKO VI KAZETE!?!?!
Šta nas briga.Mi gradimo ski-lift i tubing stazu.Neka se narod kliže.
Jedino u Bosni zivis s roditeljima dok ih bog sebi ne uzme... Odatle zivis a ne radis... Ako ti je to dobro, onda sretno i uzivaj...
http://thepiratebay.org/torrent/5255387/[PC]_Need_for_Speed_Most_Wanted_(Full_Version)
Ruku na dusu ima i onih koi su siromasi . To su oni koi ne umiju i ne zele da zive ljepse, ali su i oni u mnogo ljepsem zivotu nego siromasi iz drugi zemalja.
Ovo su zlatna vremena, dobro se zivi. Zalicete za ovim vremenom, puno ste zasitili. Sada se srce zlatnom kasikom, sve dok je puna zlatna je. Dabogda ja zivio citav moj zivot u takvom siromastvu. UZDRAVLU.
Narod u BIH zivi ljepse nego i jedan narod na svijetu. Okanite se vise kleveta i uznemiravanja. Provjerite kako je u ostalim zemljama svijeta. Jedino u BIH mozes da zivis a da neradis dok nigdje drugo nemozes. Stanite vise jednom sa takvim pricama prokletnici vec pomozite, na nacin sto vodi boljem.
e jeste otkrili Ameriku, pa ko da je u njoj (mislim Americi bolje) , trecina bosanaca je lijena(ostalo valjda od komunizma), kako siromasni kad svi imaju cellphone, kompjutere, vecina auta, zive u svojim kucama koje neplacaju, sta bi vi vise, i to je ostala navika od starih vremena da se samo kuka, a sto neko rece u komentaru koliko ce se para potrositi na konferenciju da se kaze kako su bosanci siromasni, hajd te pare u sake pa od kuce do kuce po selima ili starih ljudi jer je cinjenica da bijede i siromasnih ima po Bosni, ali nista vise ili manje nego i u mnogim drugim zemljama.
Valter stigo, al fulio stranu cini mi se. :D
hoće li mi samo neko objasniti gdje li im je ta granica siromaštva, koliko morašda budeš jadan i bjedan da spadaš u ovu kategoriju
Vidjecemo sutra u podne koliko je gladnih u BiH.